Βαθμολογία

«Μέγας είσαι Κύριε!»

Πολλά παράπονα από τη διατησία στο ματς με τον Θησέα Αγριάς έχουν στον ΑΟ Σελλάνων. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του AO Σελλάνων ανέλαβε τα καθήκοντά του και ένας από τους στόχους του ήταν και να συμβάλει στην προαγωγή και καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος Γι΄αυτό και από την έναρξη του πρωταθλήματος αποφύγαμε την κάθε μορφής ανακοίνωση προς την διαιτησία παρότι μας δόθηκε ουκ ολίγες φορές η δυνατότητα.

Στην Αγριά όμως γίναμε μάρτυρες μίας «κλοπής», που προφανώς δεν μπορεί να περάσει στο απυρόβλητο. Το ανθρώπινο λάθος το ανεχόμαστε και το έχουμε συγχωρέσει πολλές φορές. Την Κυριακή όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης Μέγας έδωσε στο 43’ με περίσσια ευκολία ένα πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας που δεν δίνεται και έκλεισε τα μάτια στο 57’ σε οφθαλμοφανέστατη παράβαση εντός της μεγάλης περιοχής του Θησέα Αγριάς που ακόμη και πιο αγαθόπιστος δυσκολεύεται να το μεταφράσει ως «ανθρώπινο λάθος». Παράλληλα με ευθύνη του διαιτητή στο δεύτερο ημίχρονο ζήτημα να παίχτηκαν περισσότερα από 10 λεπτά καθαρού αγώνα, ενώ ανέχτηκε το αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων

Ας τα βρει τώρα ο ίδιος με τη συνείδησή του, αν διαθέτει. Επειδή ο ΑΟ Σελλάνων δεν ήταν ποτέ και ούτε είναι ομάδα διαμαρτυρίας, δεν του αρμόζει η... κλάψα, αλλά ούτε αρέσκεται στο ρόλο του θύματος, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θα προασπίσουμε με κάθε τρόπο τα συμφέροντα της ομάδας μας και δεν επιθυμούμε να διαιτητεύσει ξανά αγώνα της ομάδας ο συγκεκριμένος ρέφερι.

Συγχωροχάρτια τέλος για να μην αναφωνήσουμε άλλη φορά, μετά από διαιτητικές αποφάσεις, «Μέγας είσαι Κύριε»! Ακολουθεί το στιγμιότυπο του πέναλτι που στέρησε ο διαιτητής από την ομάδα μας».