Βαθμολογία

Από νίκη σε νίκη η «Πέλα»

Η Πελασγιώτιδα συνεχίζει ακάθεκτη στην πρώτη θέση κερδίζοντας με σκορ 2-1 και τον Λαρισαϊκό στο γήπεδο του Θεσσαλικού. Ντέρμπι με τα όλα του ήταν το ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν νεαρούς παίκτες, σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο με αρκετές ευκαιρίες και τρία γκολ.

Στο 6’ το φάουλ εκτέλεσε ο Ζιούστης και ο Μούτος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 10’ μεγάλο τετ α τετ του Ποτού που έκανε το σουτ, έβγαλε όμως ο Πατέστος.

Στο 13’ ύστερα από ομαδική ενέργεια του Λαρισαϊκού, ο Μπουζώνας με ένα εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Τζήμα για να φέρει το ματς στα ίσα για το 1-1. Στο 25’ ο Καζατζής πλάσαρε με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ και στο 40’ την ίδια τύχη είχε το σουτ του Κωνσταντά.

Στην επανάληψη και στο 60’ καλή εκτέλεση φάουλ του Κωνσταντά, μεγάλη επέμβαση από τον Τζήμα στο παραθυράκι. Στο 65’ καλό σουτ του Ποτού έβγαλε σε κόρνερ ο Πατέτσος. Από το 78’ ο Λαρισαϊκός έπαιξε με δέκα παίκτες αφού ο Ακρίβος δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη.

Στο 80’ ο Ποτός πέρασε την άμυνα, έδωσε για τον Νυχτερίδα, αυτός έδωσε για τον Ζιούστη το σουτ όμως πέρασε άουτ. Στο 83’ Γελαλής και Ποτός συνεργάστηκαν άψογα με τον τελευταίο να κάνει το πλασέ και να διαμορφώνει το τελικό 1-2. Και στο 85’ ο Λαρισαϊκός ατύχησε όταν το σουτ του Τσιμπουκλή κόντραρε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε άουτ.

*Στα πέντε τελευταία ματς του Λαρισαϊκού, ο τεχνικός Μανώνης Μπατσαράς απέσπασε τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Πελασγιώτις Λάρισας (Κώστας Μπακατσής): Τζήμας, Γκαραβέλας (46’ Γούργος), Γκόγκος Β., Χατζηκαμαγιάννης, Χαραλάμπους (80’ Ντογκάνι), Ζιούστης, Λαζαρίδης, Ποτός, Τσιγγάνης (75’ Νυχτερίδας), Μούτος, Δαμασιώτης (38’ Γελαλής).

Λαρισαϊκός (Μανώλης Μπατσαράς): Πατέτσος, Μικερτζής Δ. (70’ Καρτσαμπάς), Βασιλείου, Ακρίβος, Μαντζώνης (60’ Μικερτζής Β.), Ανδρώνης, Μπουζώνας, Μανωλόπουλος (75’ Μανώλης), Τσιμπουκλής, Κωνσταντάς, Καζαντζής (80’ Δημουλός).

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Κοσμάνος, Μπλιώνας.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ