Βαθμολογία

Ισοπαλία στο Βιολογικό

Στο γήπεδο του Βιολογικού αναμετρήθηκαν ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης και η Φορτούνα Κουτσοχέρου με τις δύο ομάδες να παίρνουν στο τέλος από έναν βαθμό στο τελικό 1-1.

Στο 9’ την κάθετη πάσα έβγαλε ο Κίτσας Γερ. για τον Κίτσα Π. που πλάσαρε και η μπάλα πήγε στο κάθετο δοκάρι. Στο 16’ ο Κίτσας Γερ. σε μια αδράνεια της άμυνας έκανε το σουτ που πέρασε σύριζα άουτ.

Στο 38’ για την Φορτούνα ο Παζάρας έκανε το σουτ σε κενή εστία και η μπάλα χτύπησε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 51’ ο Πανιώνιος μπήκε μπροστά στο σκορ με το μονοκόματο σουτ του Σκέντζα Χ. Δέκα λεπτά αργότερα όμως ήρθε η απάντηση από την Φορτούνα όταν το σουτ του Παζάρα έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μητράκας στο ύψος του πέναλτι με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Στο 75’ καλή στιγμή για την Φορτούνα όταν ο Καλφούντζος έβγαλε τη διαγώνια πάσα και ο Σαλοκανάς έκανε το πλασέ, απέκρουσε όμως ο Ιορδανίδης. Στο 80’ ο Καλφούντζος έκανε το δυνατό σουτ, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Και στο ίδιο λεπτό το φάουλ εκτέλεσε ο Κίτσας Γερ. και ο Κίτσας Παν. με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Ιορδανίδης Ν., Σερέτης Π., Ελιζόπουλος Κ.Σ. (70’ Παϊτέρης Π.), Κανής, Κίτσας Γερ., Ελιζόπουλος Ν., Χαν., Σκέντζας Χ., Κίτσας Γ. (65’ Βασιλείου Παρ.), Κίτσας Π., Παπαγεωργίου.

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Βασίλης Κυριάκος): Τσιούτσιας Δ., Καπνόπουλος, Φονιάς, Μπακογιάννης, Σκούπρας, Ξύτσας (46’ Μητράκας), Τσιάμης, Τσιούτσιας Λ., Παζάρας, Καλφούντζος, Σαλοκανάς (80’ Χατζής).          

Διαιτητική τριπλέτα: Καραθάνος, Τάνας, Κοντογιώργος.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ