Βαθμολογία

Άτυχη η Μάνδρα, 0-0 κόντρα στον Ιπποκράτη (PICS)

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο γήπεδο της Τερψιθέας ανάμεσα στην Μάνδρα και τον Ιπποκράτη (0-0). Άτυχη στάθηκε η Μάνδρα αφού είχε σωρεία ευκαιριών, δύο κάθετα δοκάρια και ένα οριζόντιο χωρίς να καταφέρει να πάρει τη νίκη.

Δύο σοβαροί τραυματισμοί, ο ένας του Τσιλιλή στο 65’ που πήγε στο νοσοκομείο, έπαθε εξάρθρωση συνδέσμων και αυτός που Παπανικολάου όπου θα χρειαστεί να βγάλει ακτινογραφία λόγω προβλήματος στη μέση.

Ο τρίτος τραυματισμός αφορά τον Παπαδόπουλος Ν.Δ. όπου είχε οργανικό πρόβλημα, πήρε τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο και επέστρεψε ως αλλαγή στη Μάνδρα.

Στο πρώτο λεπτό ύστερα από κόρνερ του Ζούγκα Μ. η μπάλα πήγε στον Οσμάνι, έκανε το σουτ και την έστειλε στο κάθετο δοκάρι και άουτ. Στο 20’ ο ίδιος παίκτης βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας, σούταρε με την μπάλα να βρίσκει στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Παπανικολάου σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 30’ καλό σουτ του Σεϊμίρ μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 40’ ωραίος συνδυασμός του Σεϊμίρ με τον Παπανικολάου με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ ο κίπερ.

Και στο 85’ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Καδόγλου ο Παπαδόπουλος Ν.Δ. έκανε τη κεφαλιά και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Για τους φιλοξενούμενους υπήρχαν έξι σημαντικές απουσίες.

Στο 81’ σε εκτέλεση φάουλ του Κρεμαστά, ο Ράϊδος έκανε εκπληκτική απόκρουση και μετέπειτα, στις καθυστερήσεις, ο Παπαδημητρίου αστόχησε σε τετ-α-τετ.

*Ο Ιπποκράτης ευχαριστεί την Μάνδρα για την άψογη φιλοξενία.

Α.Ε.Μάνδρας 2016 (Γιάννης Παπαναστασίου): Ράϊδος, Καδόγλου, Τζήκας, Παπαδόπουλος Ν.Φ., Ζούγκα Μαρ., Ζούγκα Μαν. (70’ Παπαδόπουλος Ν.Δ.), Τσιλιλής (65’ λ.τ. Μουλάς), Σεϊμίρ, Παπανικολάου, Οσμάνι.

Α.Ο.Ι. (Σπ. Ευαγγέλου): Πάσχος, Μαραμής, Ζήκος,,Τσιαδήμος (73' Φώλιας), Τζήκας, Γιαννίκης (46' Παπαδημητρίου), Κουταλιάς (46' Μπασιάκος), Τσακουρίδης, Κρεμαστάς, Τσουμάνης, Βούγιας (88' Παπανικολάου).

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Δημακόπουλος, Τσίτσης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ