Βαθμολογία

Έξι γκολ στην Ανθούπολη, με νικητή το Δασοχώρι (PICS)

Με νίκη συνέχισε ο Ατρόμητος Δασοχωρίου κερδίζοντας με σκορ 2-4 την Λάρισα 88’ στο γήπεδο της Ανθούπολης. Στο 5’ ο Σακελλαρίου με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 15’ ο Φραγκογκούλας με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2.

Στο 25’ και το 30’ όπου η Λάρισα 88’ θα μπορούσε να μπει στο παιχνίδι με τις κεφαλιές του Αλεξανδρή που αποσόβησαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί με εξουδετερωμένο τέρμα.

Στο 35’ ο Τανάγιας με ατομική ενέργεια και σουτ έκανε το 0-3. Στο 43’ χαμένο τετ α τετ του Σακελλαρίου με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 55’ ο Κούκος με σουτ έκανε το 1-3. Στο 65’ ο Κωσταρέλλος με πλασέ έκανε το 1-4. Στο ίδιο λεπτό την κεφαλιά του Αλεξανδρή έβγαλαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί.

Στο 70’ πέναλτι για τη Λάρισα 88’ κέρδισε ο Καλαπανίδας, εκτέλεσε ο Αλεξανδρής, έπιασε ο  Ντελής. Στη συνέχεια ο Καργιώτης είχε κάθετο δοκάρι για το Δασοχώρι και στο 80’ ο ίδιος παίκτης βρέθηκε τετ α τετ και με άδειο τέρμα έστειλε τη μπάλα άουτ. Και στο 93’ ο Αλεξανδρής με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Σ.Φ. Λάρισα '88 (Νίκος Μαλλικόπουλος): Χάμος, Σπανός (60’ λ.τ. Μπικιώτης Β.), Καλαπανίδας, Αλεξανδρής, Τζαφάλιας, Κωνσταντίνου Γ., Κωνσταντίνου Β., Μπράτσος (40’ Σδράλης), Τσίντζος (80’ Αργυρούλης), Κούκος, Λεμονής.

Ατρόμητος Δασοχωρίου (Νίκος Χατζημπύρος): Ντελής, Τσαμούρας (70’ Μπάσιος), Παπάς (10’ λ.τ. Μαρογιάννης), Κωσταρέλλος, Ήσυχος, Γεωργούλας (60’ Καργιώτης Ν.), Φραγκογκούλας, Δάμτσας (65’ Φακής), Σακελλαρίου Χ., Τανάγιας, Κόμης.        

Διαιτητική τριπλέτα: Στάμος, Καραμπατής, Νάτσης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ