Βαθμολογία

Ματσάρα στην Αμυγδαλέα, 3-2 ο Αετός την Λάρισα 2012

Ένα πολύ όμορφο σε εξέλιξη παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν σήμερα (16/12) στο γήπεδο της Αμυγδαλέας με τον Αετό να επικρατεί 3-2 της Λάρισας 2012 για την 13η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Παιχνίδι στο οποίο είχαμε τα πάντα, πάθος για τη νίκη, πολλά γκολ (πέντε τον αριθμό), ένταση (δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα) με το φινάλε να φέρνει χαμόγελα στην Αμυγδαλέα που πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής φτάνοντας τους 13 βαθμούς, αφήνοντας στη προτελευταία θέση τη Λάρισα 2012 που έχει 10.

Ο Πρατσίλας στο 13' άνοιξε το σκορ για την γηπεδούχο ομάδα για να ισοφαρίσει στο 18' ο Βλιώρας, ενώ ο Σιάρκος στο 45' έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Αμυγδαλέα, με την Λάρισα 2012 να αγωνίζεται από το 39' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κουκουτσέλου. Ο Παραφέστας στο 59' έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του, με τον Μπόντε να μειώνει στο 67' σε 3-2 και να βάζει ξανά τους φιλοξενούμενους στο ματς. Με την συμπλήρωση του ενενηνταλέπτου ο Περδίκης αποβλήθηκε για την Αμυγδαλέα.

Αετός Αμυγδαλέας (Μάκης Αλεξούδης): Αλεξούδης, Καλαϊτζής, Βαρλιάγκας, Περδίκης, Σιάρκος, Πρατσίλας, Ανδριανόπουλος (30′ λ.τ. Παραφέστας), Παρασκευούδης, Παπαδήμος (65′ Φούντας), Φιλίππου (78′ Ντάσκας), Ντάλλας.

Λάρισα 2012 (Αποστόλης Κορομηλάς): Παπαζήσης, Κίτσιος Π. (55′ λ.τ. Μπόντε Ντ.), Δημόπουλος, Φλώρος Παν., Κουκουτσέλος, Φλώρος Αντ., Βλιώρας (70′ Καραγιάννης), Πάσιος (77′ Βιλανάκης Γ.), Ευθυμίου, Κίτσιος Δ., Τσιτσόπουλος.