Βαθμολογία

Καθάρισε ο Δίχρης, Αργυροπούλι - Αχιλλέας 1-0 (PICS)

Ο Ραφαήλ Δίχρης ήταν ο παίκτης που έκρινε το σημερινό (16/12) παιχνίδι της Δόξας Αργυροπουλίου κόντρα στον Αχιλλέα Φαρσάλων για την 13η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Ο άσος της ομάδας του Βασίλη Νάρη ήταν αυτός που πέτυχε το τέρμα στο 72' με το οποίο η Δόξα νίκησε 1-0 και έπιασε στους 18 βαθμούς την σημερινή της αντίπαλο στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το πρώτο μέρος κύλησε με την ομάδα της Δόξας να μπαίνει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να χάνει δυο πολύ καλές στιγμές με τους Ραμάι και Τσιάγκο όμως ο Μπαταβάνης αποσόβησε δις και κράτησε το μηδέν. Ο Αχιλλέας ανέβασε στροφές και απείλησε όμως ένα πλασέ του Κούμρια πέρασε άουτ, ενώ ένα σουτ του Παπακωνσταντίνου από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε στόχο.

Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας πίεσε ψηλά και έχασε δυο καλές στιγμές με τον Κατσανάκη αρχικά ο οποίος σούταρε λίγο άουτ, ενώ στο 65’ ο Ζιώγας από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε τον Στέλιο Μπαχτσιβάνο και αφού η μπάλα κατευθύνονταν προς τα δίχτυα της Δόξας, οι αμυντικοί του Αργυροπουλίου κατάφεραν να διώξουν πάνω στη γραμμή και να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα τους.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Κουρμπάτι όμως το πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ την κεφαλιά του Δίχρη μπλόκαρε ο Μπαταβάνης. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Διχρής στο 73’ όταν έπειτα από πάσα του Κουρμπάτι και αδράνεια στην άμυνα του Αχιλλέα ο μεσοεπιθετικός της Δόξας με δυνατό σουτ νίκησε τον Μπαταβάνη και πέτυχε το 1-0.

Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του Αρίστου Παπαγεωργίου πίεσαν δίχως όμως να πετύχουν κάποιο τέρμα και έτσι παρέμεινε το 1-0 μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Διαιτητική Τριπλέτα: Ακρίβος (Γκαρέλης, Χασιώτης)

Δόξα Αργυροπουλίου (Βασίλης Νάρης): Μπαχτσιβάνος Αστ., Μπαχτσιβάνος Αστ., Κακαζούκης, Κουρμπάτι, Χατζής, Φουρτούνας, Σαΐτης, Δίχρης, Ραμάι, Τσιάγκος, Γκαραγκούνης (50' Χατζηγρηγορίου).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Άρης Παπαγεωργίου): Μπαταβάνης, Τσούλης, Τλούπας, Κομισόπουλος, Καρβούνης, Ταστεμερίδης, Κατσανάκης, Γιαννολόπουλος (85' Σαμαράς), Παπακωνσταντίνου, Κούμρια (75' Πετράκης), Ζιώγας.

πηγή: ifarsala.gr