Βαθμολογία

Απόλλων Σμύρνης - Ξάνθη 1-0

Επιτέλους νίκη... Χρειάστηκε να φτάσουμε στα μέσα του Δεκεμβρίου, να έχουμε φτάσει στην ουρά του πρώτου μισού, να ...μυρίσει Χριστούγεννα, για να φτάσει σε νίκη ο Απόλλων Σμύρνης.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία νίκησε σήμερα (16/12) 1-0 την Ξάνθη για την 14η αγωνιστική της Super League και αναφώνησε επιτέλους νίκη, με την οποία έφτασε τους 5 βαθμούς και ελπίζει πλέον σε καλύτερες μέρες αναφορικά με την παραμονή της. Από την άλλη η Ξάνθη με την ήττα αυτή έμεινε στους 19 πόντους ισόβαθμη με τον Άρη.

Καλύτερος ο Απόλλωνας Σμύρνης καθόλη την διάρκεια του ματς έφτασε δίκαια στη νίκη παρότι δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του πρώτου μέρους κάτι που έφερε και το άγχος, όμως ένα τέρμα του Μπεντινέλι με πολύ ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ, με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, έφερε το πολυπόθητο γκολ και τη πρώτη φετινή νίκη για την αθηναϊκή ομάδα.

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Χουάντερσον, Κοντοές (40' λ.τ. Κύργιας), Τζανετόπουλος, Λούκιτς, Οριουέλα, Κονέ, Γκίνο (77' Ναδάλες), Ακόστα, Ντεφεντερίκο (50' Σικαμπάλα), Μπεντινέλι, Ελ-Χέλβε.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά, Κοβάτσεβιτς, Καντά, Σαρπόνγκ (76' Καμαρά), Ντουρίτσκοβιτς, Μπρίτο (46' Κάστρο), Γέντρισεκ.