Βαθμολογία

Δέλλας: «Ιστορική νίκη κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα»

Την πρώτη νίκη της ιστορίας του στην έδρα του Άρη πανηγύρισε το Σάββατο (15/12) ο Παναιτωλικός, επικρατώντας με 1-2. Σε αυτό στάθηκε και ο Τραϊανός Δέλλας μετά το τέλος της αναμέτρησης χαρακτηρίζοντας πως τους τρεις βαθμούς σημαντικός.

Παράλληλα, επεσήμανε πως στόχος της ομάδας του είναι να εξασφαλίσει την παραμονή όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των Αγρινιωτών:

«Ήρθαμε να πάρουμε κάτι που ξέραμε ότι είναι πιεσμένος αρκετά γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Δώσαμε τη δυνατότητα στον Αρη να μπει καλύτερα να μπει στο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να προηγηθούμε νωρίτερα από την αποβολή. Στη συνέχεια χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Είπαμε στο ημίχρονο ότι χρειαζόμαστε πολύ υπομονή και να γυρίσουμε τη μπάλα. Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε αλλά αδικαιολόγητα γυρίσαμε πίσω.

Δώσαμε το δικαίωμα στον Άρη να σκοράρει με δέκα παίκτες αλλά το παιχνίδι τελείωσε στο δεύτερο γκολ μας. Είχαμε μια καλή παρουσία και οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είναι ιστορική νίκη γιατί απ' ότι ξέρω είναι η πρώτη φορά που φεύγει νικητής από εδώ ο Παναιτωλικός. Ο στόχος του Παναιτωλικού είναι να εξασφαλίσει τη παραμονή όσο πιο γρήγορα γίνεται».