Βαθμολογία

Γράφας: «Τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή»

Έναν πολύ σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης πήρε το Σάββατο (15/2) ο ΑΟΤ, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Κέρκυρα εκτός έδρας. Ο Θωμάς Γράφας τόνισε πως οι παίκτες του έκαναν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο ενώ επανέλαβε ότι υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση.

«Παίξαμε τακτικά σωστά από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό απέναντι στον αντίπαλο, γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία φορμαρισμένη ομάδα με μεγάλο και ικανό ρόστερ. Προσεγγίσαμε με άψογο τρόπο τακτικά το παιχνίδι, αλλά χάσαμε το πρώτο 30λεπτο ενώ στην επανάληψη δεν κινδυνέψαμε καθόλου.

Στην επανάληψη κάναμε ένα μεστό κα ώριμο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που της εύχομαι του χρόνου να είναι στη Σούπερ Λιγκ. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί κατέθεσαν ψυχή και τους ανήκουν τα εύσημα. Πήραμε έναν υπερπολύτμο βαθμό στην μάχη για να ανέβουμε βαθμολογικά».

Για το τι άλλαξε στην επανάληψη σημείωσε:

«Στο ημίχρονο μιλήσαμε, είδαμε τα λάθη μας, εστιάσαμε σε κάποια συγκεκριμένα σημεία, μείναμε συγκεντρωμένοι, κρατήσαμε το εύθραυστο 1-0 και καταφέραμε στην συνέχεια να ισοφαρίσουμε».

Tι άλλαξε στην ομάδα:

«Η αλλαγή και στο ιδιοκτησιακό καθεστώς έχει αλλάξει την ψυχολογία. Τα παιδιά κατά την διάρκεια των δύο εβδομάδων δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά ξαναλέω ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».