Βαθμολογία

ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος 3-1

Στις νίκες επέστρεψε ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά από δύο άγονες αγωνιστικές καθώς επικράτησε του Πανιωνίου με 3-1 στα Γιάννενα, για την 14η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έφτασε δίκαια στη νίκη και τους τρεις βαθμούς στο σημερινό παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη υπό έντονη και συνεχή βροχόπτωση, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα καθώς έφτασε τους 14 πόντους, ισόβαθμος με την ΑΕΛ, ενώ ο Ιστορικός παρέμεινε στους 18.

Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο που οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, ο Αλέξανδρος Νικολιάς στο 51' ήταν αυτός που με πλασέ στην αριστερή γωνία του Κότνικ έκανε το 1-0 βάζοντας "φωτιά" στις κερκίδες. Ο ΠΑΣ παρότι πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, είδε τους Νεοσμυρνιώτες να ισοφαρίζουν στο 82' με κοντινό σουτ του Ντουρμισάι, μετά από γύρισμα του Μασούρα από τα δεξιά.

Η ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους δεν κράτησε παρά μόνο δύο λεπτά καθώς στο 84' ο Γιάκος με ένα πανέμορφο σε εκτέλεση σουτ έστειλε τη μπάλα εκεί που έπρεπε και δεν μπορούσε να αποκρούσει ο πορτιέρο του Πανιωνίου κάνοντας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 2-1. Ο ΠΑΣ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του στο 89' όταν ο Παπαπέτρου έδειξε την άσπρη βούλα σε χέρι του Σταυρόπουλου, με τον Γιάκο να αξιοποιεί το πέναλτι και να πετυχαίνει το τελικό 3-1.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Μιχαήλ Ν., Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ Α., Μπουκουβάλας, Λίλα (67’ Σιόντης), Παμλίδης (92' Βιντάλ), Νικολιάς, Γιάκος (89' Σκόνδρας), Κρίζμαν, Αθανασιάδης.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Κότνικ, Παπαγεωργίου (80’ Άλμπεργκ), Σταυρόπουλος, Ντομίνγκεζ, Σαραμαντάς, Κούρντι, Κόρμπος, Σπιριντόνοβιτς (76’ Σίντι Αλί), Μασούρας, Τσιλούλης (85’ Οικονομίδης), Ντουρμισάι.