Βαθμολογία

Με πέντε γκολ φιλοδώρησε η Αιγάνη το Καλοχώρι

Ο Όλυμπος Αιγάνης σημείωσε πέντε γκολ κόντρα στη νεανική ομάδα της Αναγέννησης Καλοχωρίου στο τελικό 5-2.  Στο 10’ ύστερα από κάθετη πάσα του Ζάχου Κ., ο Γκαραγκούνης Χ. με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 25’ ο Γκαραγκούνης Γ. κέρδισε τη μπάλα και από τα 35 μέτρα με καταπληκτικό σουτ έκανε το 2-0.

Στο 40’ η Αναγέννηση μείωσε σε 2-1, με το ωραίο σουτ του Χριστοδούλου. Στο 50’ ο Ζάχος Χρ. κέρδισε τη μπάλα, έβγαλε τη πάσα για τον Ζάχο Κ. που με πλασέ έκανε το 3-1.

Στο 60’ ο Ζάχος Χρ., έδωσε για τον Σαμέτ και αυτός με λόμπα έκανε το 4-1. Πέντε λεπτά αργότερα ο Πλιάτσικας με σουτ έκανε το 4-2 και το τελικό 5-2 έγινε στο 74’ όταν ο Ζάχος Κ. κέρδισε το πέναλτι και εκτέλεσε εύστοχα ο Γκαραγκούνης Σ.

ΑΣ Όλυμπος Αιγάνης (Δημήτρης Αλεξίου): Ριζάκης (46’ Νιάπας), Σολωμός, Χριστοδούλου, Γκαραγκούνης Γ., Περόϊ, Ζάχος Χρ. (75’ Βουγιάκας Δ.), Ζάχος Κ., Τάκης, Γκαραγκούνης Χ., Σαμέτ, Γκαραγκούνης Σ.

Αναγέννηση Καλοχωρίου: Αλί, Πλιάτσικας, Βουλάγκας, Σιούλας, Τσιρώνης Γ., Τσιρώνης Α., Δούρος, Ζαβρής (60’ Μήλιος), Σαϊτης (70’ Τόπης), Χριστοδούλου, Μπράτσια.

Διαιτητική τριπλέτα: Ρουπέλας, Χριστόπουλος, Γκούτζιος.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ