Βαθμολογία

Πασκουάλ: «Πρέπει να νικήσουμε για να βρούμε αυτοπεποίθηση»

Στην σημαντικότητα του αγώνα με την Νταρουσάφακα (14/12) για την Ευρωλίγκα αναφέρθηκε ο Τσάβι Πασκουάλ. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε πως ο αντίπαλος των «πρασίνων» μόνο εύκολος δεν είναι, ενώ παράλληλα επισήμανε τα δυνατά στοιχεία των Τούρκων. Αναλυτικά όσα είπε ο Πασκουάλ:

Για το παιχνίδι: «Δε νομίζω ότι θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο παιχνίδι. Άλλαξαν τον κόουτς και είναι ομάδα που κάνει 2-3 πράγματα καλά. Είναι εκ των κορυφαίων ομάδων στα επιθετικά ριμπάουντ, αφού παίρνουν 13-14 ανά αγώνα, ενώ στον αιφνιδιασμό παίρνουν 14 πόντους ανά αγώνα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Έχουν πλέον και τον Τόνι Ντάγκλας που έχει ποιότητα και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Δεν είναι εύκολο ματς».

Για την αυτοπεποίθηση του Παναθηναϊκού και πώς μπορεί να αλλάξει: «Πρέπει να νικήσουμε. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να βρούμε αυτοπεποίθηση. Στο τέλος πρέπει να νικήσουμε και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω για να συνεχίσουμε έτσι. Η νίκη είναι κάτι που θέλουμε σίγουρα σε αυτό το παιχνίδι».

Για την κατάσταση των τριών τραυματιών που έλειψαν με το Περιστέρι: «Από αυτούς τους τρεις, πιθανότατα μόνο ο Θανάσης μπορεί να επιστρέψει. Λοτζέσκι και Παπαπέτρου μάλλον θα μείνουν έξω».