Βαθμολογία

ΠΑΟΚ-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 1-3

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε το όνειρο πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ, καθώς ηττήθηκε την Πέμπτη με 3-1 σκορ από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Τούμπα, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης, βλέποντας τη σημερινή του αντίπαλο να παίρνει το δεύτερο εισιτήριο.

Oι «ασπρόμαυροι» ήθελαν νίκη απέναντι στους Λευκορώσους και παράλληλα επικράτηση της Τσέλσι επί της Βίντι, προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο για τους «32» της διοργάνωσης.

Εντούτοις δεν συνέβη τίποτα από τα δύο, καθώς, όπως προαναφέραμε ο «δικέφαλος» του Βορρά υπέστη ένα άνευ προηγουμένου «κάζο» από την ΜΠΑΤΕ, την ώρα που οι -αδιάφοροι βαθμολογικά- Λονδρέζοι έμεναν στην ισοπαλία με 2-2 σκορ στη Ρουμανία.

Η ομάδα από την Λευκορωσία ήταν πιο διαβασμένη και κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο όταν μάλιστα πέτυχε και τα τρία της τέρματα με τους Σκάβις (17΄) Σίγκνεβιτς (42΄ πέναλτι, 45΄+1).

Ο ΠΑΟΚ μείωσε στο 59΄ με τον Πρίγιοβιτς αλλά δεν αρκούσε αυτό για να πάρει μπροστά και να φθάσει σε καλύτερο αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο από το 62΄, λόγω αποβολής του Σίγκνεβιτς.

Γκολ: 18' Σκάβις (ΜΠΑΤΕ), 42' πεν. -45+1' Σίγκνεβιτς (ΜΠΑΤΕ), 60' Πρίγιοβιτς (ΠΑΟΚ).

Κίτρινες: Μπάχα (ΜΠΑΤΕ), Ρίος (ΜΠΑΤΕ).

Κόκκινες: 63' Σίγκνεβίτς (MΠΑΤΕ).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (46' Τόσκα), Μαουρίσιο, Κάνιας, Ζαμπά, Πέλκας (55' Άκπομ), Λημνιός (46' Ουάρντα), Πρίγιοβιτς.

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Σερμπίσκι, Φιλίποβιτς, Πολιάκοφ, Βολκόφ, Ρίος, Ίβανιτς, Ντράγκουν (87’ Γιαμπλόνσκι), Μπαγκά, Στάσεβιτς, Σίγκνεβιτς, Σκάβις (82’ Γκορντέιτσουκ).