Βαθμολογία

Αναπάντητα ερωτήματα από την εξέταση του λευκού βαν

Eικόνες από το βανάκι που χρησιμοποίησαν οι δύο καταγορούμενοι για το φόνο της Ελένης Τοπαλούδη, το βράδυ της δολοφονίας, προβλήθηκαν στην εκπομπή «Μαζί σου» στο ΣΚΑΪ.

Πρόκειται για το λευκό βαν με το οποίο οι δύο νεαροί επισκέφθηκαν με την Ελένη στην κατοικία στους Πεύκους Ρόδου και εν συνεχεία την μετέφεραν βαρύτατα τραυματισμένη στην παραλία, όπου και την πέταξαν στη θάλασσα.

Στα πλάνα διακρίνεται ότι η καρότσα έχει μια τάβλα που καθιστά δύσκολο το να κάτσει κανείς, προκαλώντας εύλογο προβληματισμό για το κατά πόσο είναι εφικτό ο ένας από τους δύο να μπόρεσε να είναι ανεβασμένος εκεί, καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής ανεβασμένος εκεί.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, πως κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει το βαν να κινείται, τη νύχτα της δολοφονίας, δίχως να φαίνεται άτομο καθισμένο στην καρότσα του. Ερωτήματα, εν προκειμένω, τίθενται σχετικά με το αν πήγαν και οι δύο κατηγορούμενοι στο αρχικό ραντεβού με την 21χρονη ή ένας από τους δύο την περίμενε ήδη στο σπίτι.

Υπενθυμίζεται πως κανένας από τους δύο νεαρούς δεν έχει ομολογεί το φόνο της Ελένης, ρίχνοντας ο ένας στον άλλον την ευθύνη. Παράλληλα, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, στο σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε η άτυχη νεαρή, βρέθηκαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό που ανήκει στον 19χρονο.

πηγή: skai.gr