Βαθμολογία

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Super League το τριήμερο 15, 16 και 17 Δεκεμβρίου, προτελευταία αγωνιστική υποχρέωση και πριν τη διακοπή για τα Χριστούγεννα.

Μια αγωνιστική που βρίσκει την ΑΕΛ να δίνει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ στο AEL FC ARENA, παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα στην Τούμπα με 2-1 και να κάνει ακόμα ένα βήμα προς τον στόχο της παραμονής στη κατηγορία. Από την άλλη η Ένωση θέλει τη νίκη στον Κάμπο προκειμένου να εξαντλήσει κάθε περιθώριο διατήρησης των κεκτημένων. Το παιχνίδι θα λάβει χώρα την Κυριακή (16/12) στις 17:15 και θα καλυφθεί από το Νοvasports 2.

Από την ίδια συχνότητα θα καλυφθεί την Δευτέρα (17/12) στις 19:30 το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της αγωνιστικής και τελευταίο δευτεριάτικο για το 2018 μιας δεν θα γίνει ματς την παραμονή των Χριστουγέννων, αυτό ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον ΠΑΟΚ. Παιχνίδι στο οποίο ο μεν ΠΑΟΚ θέλει ακόμα μια νίκη και ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο, ο δε Λεβαδειακός με μόλις 8 βαθμούς βλέπει τα περιθώρια να στενεύουν και ψάχνει σε κάθε παιχνίδι βαθμό, βαθμούς για την σωτηρία του.

Μέσα από την συχνότητα της NOVA θα παίξει ...μπάλα και ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λαμία το απόγευμα της Κυριακής στις 19:30 ματς στο οποίο οι "ερυθρόλευκοι" μετά την ισοπαλία στη Ξάνθη θέλουν τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στους Φθιώτες και με την ελπίδα στραβοπατήματος του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά. Η Λαμία χωρίς άγχος θα επιδιώξει την έκπληξη στο Φάληρο καθώς με αυτό το παιχνίδι θα ολοκληρώσει την δύσκολη τριάδα αγώνων με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Τέλος από την ΕΡΤ1 θα μεταδοθεί το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο επίσης Κυριακή απόγευμα, με τη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 19:00. Οι "πράσινοι" του Γιώργου Δώνη θέλουν την επιστροφή στις νίκες μετά την "φτωχή" συγκομιδή με Άρη, ΟΦΗ εκτός έδρας, ενώ η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι με οδηγό το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ίδιο γήπεδο, νίκη 0-2, θα επιδιώξει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 14ης αγωνιστικής:

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος: Νοvasports 1

19:00 Άρης - Παναιτωλικός: ΕΡΤ1

19:30 Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Νοvasports 2

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου

16:00 Απόλλων Σμύρνης - Ξάνθη: ΕΡΤ1

17:15 ΑΕΛ - ΑΕΚ: Νοvasports 2

19:00 Παναθηναϊκός - Ατρόμητος: ΕΡΤ1

19:30 Ολυμπιακός - Λαμία: Νοvasports 1

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου

19:30 Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ: Νοvasports 2