Βαθμολογία

Νικαιώτης ο Μανωλάς

Στον Ιωνικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο 25χρονος στόπερ. Οι Νικαιώτες προχώρησαν την Τρίτη (11/12) στην ανακοίνωση της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά, ο οποίος αναμένεται να προσδώσει εμπειρία στα μετόπισθεν, καθώς έχει παρουσία από τα... μεγάλα σαλόνια.

Αναλυτικά: «O Iωνικός μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση  να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Μανωλά. Ο 25χρονος Κεντρικός αμυντικός, που είναι γιος του παλαίμαχου διεθνούς ποδοσφαριστή Στέλιου Μανωλά, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αήττητο Σπατών, με τον οποίο πρόλαβε να κάνει πέντε συμμετοχές (3 στο Πρωτάθλημα της Football League  και  2 στο Κύπελλο. Εχει αγωνιστεί επίσης  σε Θρασύβουλο, ΑΟ Χανίων, Κέρκυρα, ΑΕΚ, Λεβαδειακό και Λοκομοτίβ Σόφιας.

Κώστα καλώς όρισες στην Οικογένειας μας!!!». Ακόμη, εκτός για ενάμιση μήνα θα μείνει ο Μιχάλης Μαντζώρος, που τραυματίστηκε στο ματς με τον Εθνικό.

Η επίσημη ενημέρωη του Ιωνικού: «H ατυχία «χτύπησε» την πόρτα του ποδοσφαιριστή μας Μιχάλη Μαντζώρου, ο  οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση  με τον Εθνικό  και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο ποδοσφαιριστής μας πέρασε απο ιατρικές εξετάσεις οι οποίες έδειξαν κάταγμα στο δεύτερο μετατάρσιο κάτι που σημαίνει  ότι ο  Μιχάλης θα μείνει για περίπου 40 ημέρες εκτός αγωνιστικής δράσης. Η οικογένεια του Ιωνικού εύχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή μας και  γρήγορη  επάνοδο».