Βαθμολογία

Φωκικός: Ανέλαβε ο Μαρωνίτης – Τεχνικός Διευθυντής ο Κόκκινος

Ο Φωκικός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Νικο Μαρωνίτη. Από την άλλη, ο Νικος Κόκκινος παραμένει στο τεχνικό τιμ και θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του νέου προπονητή και παράλληλα Τεχνικός Διευθυντής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Ο Φωκικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Νικο Μαρωνίτη. Ο μέχρι τωρα προπονητής της ομάδας μας Νικος Κόκκινος παραμένει στο τεχνικό τιμ και θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του νέου προπονητή και παράλληλα Τεχνικός Διευθυντής του Φωκικού.

Ο Νικος Μαρωνίτης είναι 42 χρόνων και Νικαιωτης. Εχει διατέλεσει προπονητης του Ιωνικού (Football League & Football League 2), Ενωσιακός προπονητής στις εθνικές ομάδες και σε πολλές ακόμη ομάδες τις Αττικης.

Νικος Μαρωνίτης: «Είμαι πολύ χαρουμενος για τη νέα αυτή πρόκληση στην καριέρα μου. Έρχομαι σε μια ομαδα με βαριά φανελα και υποσχομαι μέσα από τη σκληρή δουλειά να επιτύχουμε το στόχο μας που είναι η παραμονή της ομάδας στη Γ´Εθνικη και το πλασάρισμα όσο ψηλότερα μπορούμε. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου. Τα υπολοιπα στο γήπεδο.»

Καλωσορίζουμε τον Νικο στην ομαδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

Το Δ.Σ. Του Φωκικός Α.Σ.”