Βαθμολογία

Μάντζιος: «Όμορφο συναίσθημα να είσαι...»

Στο 1-1 με τον Λεβαδειακό έμεινε ο Πανιώνιος, στο πρώτο παιχνίδι του Άκη Μάντζιου στη νέα του θητεία στους «κυανέρυθρους». Στη συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του στη Νέα Σμύρνη και ανέφερε σχετικά: «Νιώθω υπέροχα που γύρισα. Θα κάνουμε τα πάντα από την πλευρά μας να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της. Είναι όμορφο συναίσθημα να είσαι στην ομάδα που έχεις ζήσει τόσα πολλά.

Ξέρω τι πίεση υπάρχει στον Πανιώνιο. Τώρα δεν έχουμε την πολυτέλεια χρόνου να δουλέψουμε πολύ. Κάθε μέρα θα προσπαθούμε να βελτιώνουμε πράγματα. Μετά τη διακοπή νομίζω θα έχουμε περισσότερο χρόνο να βελτιώσουμε περισσότερα πράγματα».

Για το ματς σχολίασε ότι και ο βαθμός είναι θετικός, αφού αυτός προέκυψε στο φινάλε, λέγοντας τα εξής: «Σε γενικές γραμμές κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, θέλαμε να πιέσουμε τον αντίπαλο. Δεν τα καταφέραμε στην αποτελεσματικότητα, αν και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Κόντρα στη ροή του αγώνα δεχτήκαμε το γκολ. Στο δεύτερο μέρος πιέσαμε περισσότερο, παίξαμε καλά στις πλευρές, κάναμε τις ευκαιρίες, δυστυχώς δεν καταφέραμε να βάλουμε νωρίτερα ένα γκολ για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Από το να μην πάρεις τίποτα καλός είναι και ο βαθμός. Συγχαρητήρια στα παιδιά και ευχαριστώ τον κόσμο που πάντα είναι δίπλα στην ομαδα

Χρειάζεται να διορθώσουμε αρκετά πράγματα στο παιχνίδι μας.Σήμερα είδαμε ότι από στατική φάση δεν δεχθήκαμε φάση, παρά το γεγονός πως σε λίγες μέρες δεν μπορείς να τα αλλάξεις όλα. Χρειάζεται βελτίωση στην αμυντική λειτουργία και στα προσωπικά λάθη. Ο αντίπαλος σήμερα δεν απείλησε ουσιαστικά, είναι κάτι θετικό αυτό. Πρέπει να γυρνάει η μπάλα, να έχουμε περισσότερο την κατοχή». Επίσης, είπε:

Για την ενισχυμένη γραμμή στο κέντρο του αντιπάλου: «Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα παίξει με τρεις πίσω και τρεις στον άξονα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την κατάλληλη κίνηση. Εκ των πραγμάτων ήταν δύσκολο να απειλήσουμε από τον άξονα, με τον αντίπαλο να έχει τρία αμυντικά χαφ. Πρέπει να διορθώσουμε και την ψυχολογία της ομάδας. Βγάλαμε αντίδραση και τουλάχιστον καταφέραμε να ισοφαρίσουμε».

Για το αν κάποιοι παίκτες θα περάσουν από αξιολόγηση: «Θα αξιολογηθούν όλα τα παιδιά και εκείνα που δεν είχαν πάρει πολλές ευκαιρίες. Πολλές αλλαγές δεν είναι και εύκολο να κάνεις. Σήμερα ο Άλμπεργκ πήρε την ευκαιρία, ότι ο Πανιώνιος τον εμπιστεύεται. Είναι και δικό του θέμα πλέον να δείξει τι μπορεί να κάνει και την ποιότητά του. Όπως και ο Σαραμαντάς που σήμερα αγωνίστηκε βασικός».