Βαθμολογία

Χάμος: «Δεν αξίζαμε τέσσερα γκολ»

Ο Σωτήρης Χάμος εκπροσώπησε τους παίκτες του Οικονόμου Τσαριτσάνης στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του Οικονόμου:

«Σήμερα παίζαμε με μια από τις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Όλοι επαγγελματίες και φυσικά δεν αξίζει αυτή η κατηγορία σ’ αυτή την ομάδα, όπως ούτε στον Ολυμπιακό. Και οι δύο λογικά θα ανέβουν. Εμείς ήρθαμε εδώ μήπως μπορέσουμε και κλέψουμε κάτι, όμως προσπαθούμε πάντα με καλό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε τον δικό μας μαραθώνιο, προσπαθούμε να σωθούμε, να ξεφύγουμε λίγο στη βαθμολογία. Γιατί άδικα μεν, αλλά δυστυχώς βρισκόμαστε προτελευταίοι.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νίκης Βόλου. Εμείς προσπαθήσαμε στον αγώνα, διαβάσαμε λίγο τον αντίπαλο. Έδειξαν ότι είναι πιο επαγγελματίες, πιο έμπειροι και πήραν το παιχνίδι. Δεν αξίζαμε να φάμε τέσσερα γκολ, τα φάγαμε όμως, αυτή είναι η κατάληξη. Κοιτάμε μπροστά, το επόμενο παιχνίδι και πως θα γίνει να σωθούμε. Συγχαρητήρια και πάλι στη Νίκη Βόλου μακάρι να αλλάξει κατηγορία».