Βαθμολογία

Πανιώνιος – Λεβαδειακός 1-1

Ο Πανιώνιος, στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του, απειλήθηκε με εντός έδρας ήττα από τον Λεβαδειακό, ωστόσο με γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1), στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Oι Βοιωτοί προηγήθηκαν με τέρμα του Ιωαννίδη στο 41ο λεπτό και έφτασαν κοντά στο «τρίποντο», ωστόσο λογάριαζαν χωρίς τον... Άλμπεργκ, ο οποίος πέρασε στο ματς ως αλλαγή, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μασούρας σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι του Μπάγιτς στο 68' και στο 90+1'. Ο Πανιώνιος είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα από το πρώτο λεπτό, ωστόσο από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα στις αρκετές επισκέψεις τους στην αντίπαλη άμυνα, οι Βοιωτοί βρήκαν την ευκαιρία στη μοναδική τους καλή φάση στο πρώτο ημίχρονο να σκοράρουν.

Αυτό συνέβη στο 41ο λεπτό, όταν ο Ιωαννίδης, μετά από ασίστ του Κεϊτά, πλάσαρε τον Κότνικ και έδωσε το προβάδισμα στους «πράσινους». Νωρίτερα ο Σπιντίροβιτς είχε χάσει δύο μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει για λογαριασμό του «ιστορικού», ενώ ο ίδιος παίκτης στο 49΄ απέτυχε να νικήσει και πάλι τον Μπάγιτς στο δεύτερο τετ-α-τετ που είχαν, μετά τη φάση του 32ου λεπτού.

Ίδια κατάληξη είχε και η φάση στο 57ο λεπτό, όταν ο Αυστριακός επιθετικός βρέθηκε και πάλι σε πλεονεκτική θέση απέναντι στον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού, ωστόσο, αστόχησε ακόμη μια φορά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Μάντζιου συνέχισε να πιέζει για το γκολ, αγγίζοντάς το στο 68΄, όταν ο Μασούρας πλάσαρε με το αριστερό, βλέποντας όμως την μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι του Μπάγιτς.

Μάλιστα ο επιθετικός του Πανιωνίου στάθηκε εκ νέου άτυχος λίγο αργότερα, καθώς στις καθυστερήσεις σημάδεψε και πάλι τη συμβολή των δοκαριών του Μπάγιτς.

Κι ενώ το ματς είχε φτάσει στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων και ο Λεβαδειακός έδειχνε να είναι μία ανάσα από τη νίκη, ο Άλμπεργκ, ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο 75΄, κατάφερε να αποτρέψει την ήττα για την ομάδα της Νέας Σμύρνης με το πλασέ στη γωνία του Μπάγιτς.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Κότνικ, Σαραμαντάς, Ντομίνγκες, Μπανανά, Κούρντι, Κόρμπος (75΄ Άλμπεργκ), Κεϊτά, Σπιριντόνοβιτς, Οικονομίδης (46΄ Σιντι Αλι), Μασούρας, Ντουρμισάι.

Λεβαδειακός (Τζουζέπε Σανίνο): Μπάγιτς, Νάνγκις (67΄ Μαρκόβσκι), Καθάριος (77΄ Μανγκά), Ζησόπουλος, Γιακουμάκης, Παντελιάδης, Τσαμπούρης, Λιάγκας, Μητρόπουλος, Ιωαννίδης (85΄ Βήχος), Στανόγεβιτς.