Βαθμολογία

«Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μας»

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Φωκικό ο προπονητής του Ολυμπιακού, Περικλής Αμανατίδης, τόνισε πως η ομάδα του αγωνίστηκε με πάθος για τη νίκη, αλλά έπεσε πάνω σ’ έναν πολύ καλό τερματοφύλακα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «ερυθρολεύκων»:

«Έγινε ένα παιχνίδι σε έναν πάρα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα μας προσπάθησε πάρα πολύ και έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Πέσαμε πάνω σε έναν καταπληκτικό τερματοφύλακα, που έκανε τρομερή εμφάνιση.

Πάνω από πέντε φορές έβγαλε τη μπάλα πάνω από τη γραμμή. Παρόλα αυτά πιστεύω, ότι οι παίκτες μας προσπάθησαν για το καλύτερο. Τους έχουμε πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη. Τέτοια παιχνίδια μπορούν να γίνουν και νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ήταν πολύ καλύτεροι από το προηγούμενο παιχνίδι. Πάλεψαν σε όλο το ματς, είχαν πολλά ψυχικά αποθέματα και σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να φύγουν χαμένοι από αυτό το παιχνίδι. Δικαιούμασταν πολλά περισσότερα, βάσει της εικόνας της ομάδας.

Δεν χάσαμε την πρώτη θέση και θα επενδύσουμε, με μεγαλύτερη ηρεμία, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μερικές φορές πρέπει να βρίσκουμε την ψυχραιμία, ως το αντίδοτο, σε τέτοιες καταστάσεις. Όταν δεν θα είναι τίποτα μαζί σου. Ούτε ο αγωνιστικός χώρος, ούτε ο αντίπαλος, ούτε η τύχη.

Δεν μπορούμε να σταθούμε σ’ αυτό το παιχνίδι. Οφείλουμε να προχωρήσουμε και είμαστε μία ομάδα που έχει μέταλλο πρωταθλητή και το δείξαμε στο τέλος, καθώς δεν θέλαμε με τίποτα να χάσουμε. Από κει και πέρα, θα δούμε στη συνέχεια κάποια θέματα εσωτερικά, τα οποία και θα διορθώσουμε».