Βαθμολογία

«Συγχαρητήρια στους δύο τερματοφύλακες»

Ο προπονητής του Φωκικού Νίκος Κόκκινος, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου τόνισε πως οι δύο τερματοφύλακες ήταν οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης με τις αποκρούσεις που πραγματοποίησαν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα έλεγα ότι έγινε ένα παιχνίδι ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός Βόλου πράγματι είχε πολλές και καλές ευκαιρίες στο παιχνίδι, αλλά από την άλλη πλευρά και εμείς χάσαμε ευκαιρίες. Μάλιστα, την πρώτη κλασική την είχαμε εμείς στο πρώτο ημίχρονο, σε διπλή απόκρουση του τερματοφύλακα. Στις υπόλοιπες ευκαιρίες, πάλι σε τετ-α-τετ επενέβη ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Θεωρώ ότι αυτό το παιχνίδι ήταν για τους δύο τερματοφύλακες.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου για το πείσμα που έδειξε και κυνήγησε το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων. Από τη θέση που ήμουν θεωρώ ότι δεν ήταν πέναλτι. Ο δικός μας παίκτης πρόλαβε και έβαλε το πόδι του σωστά μπροστά από τον αντίπαλο. Έτσι το είδα από εγώ. Θα δούμε τη φάση στο βίντεο και θα κρίνουμε.

Μπήκαμε σ’ ένα παιχνίδι με πάρα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο. Δώσαμε χώρους στον αντίπαλο και προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στην κόντρα, λόγω της ταχύτητας που διαθέτει η ομάδα και στον άξονα και στις πλευρές. Βέβαια, στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός είχε δύο καταπληκτικές ευκαιρίες και ένα δοκάρι με τον τερματοφύλακά μας να κάνει δύο καταπληκτικές αποκρούσεις.

Στο ημίχρονο είπαμε στα αποδυτήρια πως πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το χώρο του κέντρου, γιατί γνωρίζαμε ότι η δύναμη του Ολυμπιακού Βόλου είναι η μεσαία γραμμή, αλλά και τα άκρα. Το καταφέραμε σε ένα ποσοστό, βρήκαμε πολλούς χώρους ανοιχτούς στην αντίπαλη άμυνα και κάναμε φάσεις για γκολ.

Μετά το γκολ που πετύχαμε, ο Ολυμπιακός είχε δύο κλασικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Δεν τα κατάφερε, μέχρι που φτάσαμε στις καθυστερήσεις και έγινε το πέναλτι, σύμφωνα με τον διαιτητή.

Θέλω να πω συγνώμη, για το αν διαπληκτίστηκαν με αντίπαλους, τόσο εμείς, όσο και φίλαθλοι μας. Δεν είμαι αυτής της λογικής. Θεωρώ πως το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι γιορτή και κατ’ επέκταση έτσι πρέπει να το βλέπουμε. Αν ο πρωταίτιος είναι από την πλευρά τη δική μας, να είστε σίγουρος ότι θα τιμωρηθεί».