Βαθμολογία

Ακόμα σκοράρει το Αβέρωφ!

Μία εμφατική νίκη σημείωσε το Αβέρωφ κερδίζοντας με σκορ 7-3 τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων. Το τελικό σκορ δεν χωράει και ιδιαίτερης κριτικής.

Από νωρίς οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με δύο γκολ του Ελευθέρογλου στο 14’ και το 25’. Στο 35’ ο Γραμμένος έκανε και το 3-0, για να μειώσει στο 38’ ο Δάσσιος για τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα στο 45’ ο Νούσιος σημείωσε και δεύτερο γκολ για την ομάδα του για το 3-2.

Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 52’ ο Ελευθέρογλου σκόραρε ξανά για το 4-2 και ο Λιλολάρι πέτυχε στο 55’ και το 5-2. Ένα ακόμη γκολ για τον Ελευθέρογλου στο 62’ για το 6-2. Ο Ατρόμητος μείωσε με πέναλτι του Δάσσιου στο 79’ και ο Ντέκας πέτυχε το έβδομο γκολ για το Αβέρωφ για το τελικό 7-3.

Π.Α.Ο.Λ.Αβέρωφ: Κατωτικίδης Χ., Πατρίκης Θ. (70′ Κοτρώτσιος Α.), Μητσιός Α. (77′ Στεργίου Χ.), Σγούραλης Η., Muca E., Λιλολλάρι Ι., Μπαρούτας Π., Γραμμένος Θ., Κουσιάς Θ., Κουκουράβας Κ. (56′ Ντέκας Χ.), Ελευθέρογλου Γ. (87′ Ντέκας Α.).

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων: Καραποστόλης Γ., Αντωνίου Γ. (68′ Γκαραβέλης Ε.), Κατσογιάννης Κ. (52′ Τζεμολλάρι Ε.), Ντουρουντάκης Θ., Παναγιώτου Α., Μπακαρτζής Π. (75′ Γκαραβέλης Β.), Αμαρλαριώτης Α. (69′ Πολύμερος Γ.), Νούσιος Γ., Δάσσιος Α., Τσιρβούλης Α., Μαροσούλης Γ.

Διαιτητής: Καρακώστας Α. Α’ Βοηθός: Χασιώτης Α.  – Β΄Βοηθός: Τζιμούρτος Β.