Βαθμολογία

Ανεβαίνει ο Πύρρος με το Νικούλη σε μεγάλα κέφια!

Με εμφατικό τρόπο πέρασε από το Μεσοχώρι ο Πύρρος που ανεβαίνει βαθμολογικά και ψυχολογικά. Την Κυριακή κέρδισε με σκορ 1-4 το Μεσοχώρι και έδειξε πως είναι σε… «καλό φεγγάρι».

Με εννιά παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η Ελπίς Μεσοχωρίου λόγω δύο αποβολών στο δεύτερο μέρος. Συγκεκριμένα αποβλήθηκαν στο 69′ ο Μαρκούιας και στο 82′ ο Aλιπρασίτης.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 18’ με τον Νικούλη, για να κάνει το 0-2 ο Βάρσος στο 48’. Ο Νικούλης «χτύπησε» ξανά στο 80’ για το 0-3. Ένα λεπτό αργότερα ο Σδράνης μείωσε για το Μεσοχώρι για να βάλει το «κερασάκι στην τούρτα» στο 88’ πάλι ο Νικούλης.

Ελπίς Μεσοχωρίου: Likai B., Χαράλαμπος Γ. (46′ Κουτσιώνης Η.), Καρατζιόλης Δ., Μούτος Φ., Λέτσιος Γ., Χαράλαμπος Κ., Μαρκούιας Ν., Καρακώστας Θ., Φραντζάς Ρ. (83′ Ντανής Β.), Γκαραβέλης Δ. (75′ Σδράνης Ι.), Μουσιάρης Θ. (75′ Αλιπρασίτης Μ.).

ΑΣ Βορειοηπειρωτών “Ο Πύρρος”: Αγραφιώτης Χ., Λίτσα Ρ., Πότση Ι., Λέτσιος Κ., Κάτσης Μ. (88′ Μαρούδης Ν.), Παύλου Α., Σάρρα Ν. (68′ Αλλιαϊ Κ.), Κατσάς Α., Νικούλης Α. (89′ Σκέμπι Φ.), Muri K. (75′ Αλεξανδρής Ν.), Βάρσος Γ.

Διαιτητής: Καραγιάννης Χ. Α’ Βοηθός: Νάκας Χ.  – Β΄Βοηθός: Παπαγεωργίου Μ.