Βαθμολογία

Εκτός έδρας ήττα για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης (PICS)

Δύσκολο έργο είχε κόντρα στη Νίκη Βόλου ο Οικονόμος Τσαριτσάνης και μάλιστα εκτός έδρας. Η ομάδα του Κάτσαρα ηττήθηκε με σκορ 4-0 και έτσι παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με τη συνέχεια να είναι δύσκολη.

Με τη Νίκη να προσπαθεί αλλά χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις κύλησαν τα επόμενα λεπτά του αγώνα, φτάνοντας στο 40’ όπου οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτα με τον Κέρι (δοκάρι) και στη συνέχεια άνοιξαν το σκορ με τον Καντούτση. Συγκεκριμένα στο 40’, σε  κόρνερ του Δωματά ο Κέρι θα «σημαδέψει» το οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων, ενώ ένα λεπτό αργότερα και πάλι σε κόρνερ του Δωματά η Νίκη έκανε το 1-0 με κεφαλιά του Καντούτση.

Μετά το 75’ η Νίκη ανέβασε στροφές και πέτυχε τρία ακόμη τέρματα. Στο 77’ ο Λόρι Κέρι έκανε το 2-0, μετά από όμορφο συνδυασμό με τον Χρήστο Τζιώρα και όμορφο σουτ στη γωνία του Αναστασίου. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων κράτησε στο 2-0 τον δείκτη του σκορ, σε διπλή φάση και σουτ από καλή θέση των Κέρι και Τζιώρα.

Στο 83’ ο Λόρι Κέρι θα κάνει το 3-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ποινή που κέρδισε ο Μακένγκο σε ανατροπή του από τον Περτζιόνι ενώ το τελικό 4-0 έγινε στο 90’ όταν ο Φάμπιο από θέση βολής μέσα από τη μικρή περιοχή δεν κατάφερε να νικήσει τον Αναστασίου, όμως ο Τζιώρας ήταν εκεί για να στείλει την μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Οικονόμου.

Νίκη Βόλου (Ρ. Ντόστανιτς): Αποστολίδης, Μετούσι, Θ. Παπαδόπουλος, Καντούτσης, Καρτσαμπάς, Τσεμπερίδης (70’ Ρόβας), Μέτσε, Κέρι, Ιορδανίδης (46’ Φάμπιο), Δωματάς (46’ Μακένγκο), Βουκομάνοβιτς (64’ Τζιώρας)

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κ. Κατσάρας): Αναστασίου, Περτζιόνι, Γαλάνης, Τσακάλι, Κουμπούρας, Καλφούντζος (63’ Καρτσαμπάς), Χάμος (87’ Μιφτάρι), Καραλούλης, Μουλτσιάς (63’ Κατσαμάγκας), Γκαμπέτας, Μπουμπουνάρας.