Βαθμολογία

Βεργέτης: «Ενδιαφέρον ματς με ένταση και ρυθμό»

Ως ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με ένταση και ρυθμό χαρακτήρισε το σημερινό με τον Απόλλωνα Λάρισας ο τεχνικός της Δόξας Δράμας Στάικος Βεργέτης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Βεργέτη:

«Ήταν ένα ενδιαφέρον ματς, παρά το τελικό αποτέλεσμα. Υπήρχε ένταση, ρυθμός, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν μέχρι το τέλος να πάρουν το τρίποντο της νίκης. Στο πρώτο ημίχρονο θα λέγαμε πως δεν ήταν τόσο υψηλός ο ρυθμός με αποτέλεσμα να μην βγουν τόσες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε πιο ψηλά και γίναμε πιο απειλητικοί. Ο Απόλλων είχε κι αυτός κάποια καλά σουτ απειλώντας την εστία μας. Εμείς κρατάμε την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μέχρι τέλους και τη συνοχή που έδειξαν και προετοιμαζόμαστε άμεσα για τα επόμενα ματς».

Πατράλης: «Μπορούσαμε και το τρίποντο»

Στο ότι η ομάδα του μπορούσε να πάρει τη νίκη αναφέρθηκε ο μέσος της δραμινής ομάδας Μανώλης Πατράλης που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Πατράλη:

«Ήταν ένα δύσκολο ματς το σημερινό σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο. Ο αγώνας κρίθηκε στις μονομαχίες ενώ και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να φύγουν με τη νίκη. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στη τελική πάσα θα μπορούσαμε να φύγουμε με το τρίποντο. Κρατάμε τη καλή προσπάθεια σε μία δύσκολη έδρα και κοιτάμε το επόμενο ματς το Σάββατο κόντρα στον Ηρακλή».