Βαθμολογία

Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Πετράκη στα Χανιά

Ενώπιον σημαντικών εξελίξεων βρίσκεται απ’ ό,τι φαίνεται ο ΑΟΧ/Κισσαμικός μετά την τρίτη εντός έδρας ήττα και πέμπτη σε σύνολο στο πρωτάθλημα. Ουσιαστικά, το θέμα έχει να κάνει με την πιθανή αποχώρηση του Γιώργου Πετράκη.

Αυτή τη στιγμή, συγκεκριμένα, η πληροφόρηση γύρω από το θέμα αυτό δεν είναι ξεκάθαρη, αλλά διαφαίνεται ότι η διοίκηση του ΑΟΧ/Κισσαμικού είναι σε σκέψεις ώστε να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας με τον κόουτς Πετράκη.

Η ομάδα είναι ουραγός(!) στο βαθμολογικό πίνακα, με 5 βαθμούς σε 8 αγώνες και αυτό που πλέον αναζητείται, είναι ένα ηλεκτροσόκ για να μπορέσει να πάρει μπροστά και να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες. Η παρουσία του ΑΟΧ/Κισσαμικού στην τελευταία θέση της βαθμολογίας είναι ένα πραγματικό σοκ, όπως φυσικά σοκ προκαλεί και η ανέλπιστη ήττα από τον Αιγινιακό.

Μένει να φανεί τι θα γίνει με τον Πετράκη και αν η διοίκηση του ΑΟΧ/Κισσαμικού θα προχωρήσει τελικά στη λύση της συνεργασίας ή θα αποφασίσει να συνεχίσει μαζί του, δίνοντας του μία ακόμα ευκαιρία…

Πηγή: Athlitiko