Βαθμολογία

Τα Βούναινα είπαν με νίκη τα «χρόνια πολλά» στην Άννα! (PICS)

Ένα παιχνίδι δυνατό και συναρπαστικό διεξήχθη την Κυριακή (9/12) στο γήπεδο Ελευθεραί, ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τα Βούναινα. Ένα ματς από δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν στην Α1’ ΕΠΣΛ. Οι φιλοξενούμενοι με ανατροπή πήραν τη νίκη με σκορ 1-2.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο σε φάσεις και γκολ. Στο 1’ ο Μάστορας μπήκε μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Ρουμελιώτη έπιασε με διπλή προσπάθεια ο Μόσιαλος.

Στο 22’ ο Μάστορας βγήκε στην αντεπίθεση, πήρε τις κόντρες από τους αμυντικούς, έκανε το σουτ που πέρασε σε κενή εστία στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 34’ ο Χατζής Κ. έβγαλε τη σέντρα για τον Παιδή, έδιωξαν προσωρινά οι αμυντικοί, στην επαναφορά ο Χατζής Γ. με ωραίο σουτ «κρέμασε» τον Χαβίλα για το 1-0. Το επόμενο λεπτό ο Χριστοδούλου Η. έχασε μοναδική ευκαιρία απέναντι από τον Μόσιαλο, αφού έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία.

Στο 39’ εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Χατζή Κ., έδιωξε με τα ακροδάχτυλα ο Χαβίλας σε κόρνερ. Στο 40’ μοναδική κούρσα από τον Χριστοδούλου Η. πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με ωραίο διαγώνιο σουτ έφερε το ματς στα ίσα.

Στην επανάληψη μπήκαν περισσότερα αποφασιστικά τα Βούναινα και σε αυτό τους βοήθησε η αριθμητική υπεροχή αφού από το 59’ το Ελευθεραί έμεινε με παίκτη λιγότερο, συγκεκριμένα ο Καραγκιόζης δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη.

Πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος ήταν στο 54’. Ο Κορδέλας μέσα στην περιοχή πριν γίνει απειλητικός έδιωξε οριακά ο Κολοβός σε κόρνερ. Το επόμενο λεπτό ο Ρουμελιώτης έβγαλε ωραία σέντρα για τον Τζατζάκη, αυτός το πλασέ η μπάλα ξυστά από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 60’ ο Κατσιώτης έβγαλε τη σέντρα για τον Χριστοδούλου Η. που με καρφωτή κεφαλιά έκανε την ολική ανατροπή που έμελε να είναι και το τελικό σκορ.

Το Ελευθεραί προσπάθησε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 74’ καλό φάουλ του Καλφούντζου, έδιωξε υποδειγματικά ο Χαβίλας και το 85’ ο Τζατζάκης έχασε μοναδική ευκαιρία για τα Βούναινα απέναντι από τον Μόσιαλο, έστειλε όμως τη μπάλα άουτ.

*Η νίκη των Βουναίνων είναι αφιερωμένη στην «χρυσή» χορηγό της ομάδας κ. Άννα Χατζησαββίδου που σήμερα (9/12) έχει την ονομαστική της εορτή.

Ελευθεραί (Άκης Ταυλαρίδης): Μόσιαλος, Ζησόπουλος, Μάστορας, Καραγκιόζης, Κολοβός, Χατζής Γ., Χατζής Κ. (87’ Βατμανίδης), Βασιλόπουλος, Καλφούντζος (85’ Γεωργουλόπουλος), Μασρί (50’ Θεοδώρου), Παιδής (64’ Ποντίκας).

Βούναινα (Βασίλης Ταχτιντής): Χαβίλας, Βλησσαρούλης (68’ Βελετάνης), Κατσιώτης, Σουπεκιώτης, Χατζηλιάδης Γ., Μούμος, Ρουμελιώτης, Κορδέλας (79’ Μερτζανίδης Η.), Τζατζάκης (86’ Γκατζούλης), Βράκας, Χριστοδούλου Η.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Τέγος, Παραφέστας.