Βαθμολογία

Με Τσιάρα πήρε τη νίκη ο Σ.Σ. Ραψάνης

Αναγέννηση Καλοχωρίου και Σ.Σ. Ραψάνης αναμετρήθηκαν την Κυριακή (9/12) με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν το παιχνίδι με σκορ 0-1. Ο Σ.Σ. Ραψάνης είχε ευκαιρίες χαμένες στο 20’ και 32’ με τον Μπίμπα, στο 44’ ο Κατσαμάκας με τον Τσιάρα έκαναν το ένα – δύο με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και το 0-1.

Στο 65’ και 70’ οι Τσιούτης και Κατσαμάκας είχαν χαμένα τετ α τετ. Στο 75’ δοκάρι οριζόντιο είχε ο Τσινούδης και στο 80’ ο Κατσαμάκας πέρασε και τον Μουμίν, τον σταμάτησε όμως αμυντικός.

Δύο τραυματισμοί, ο ένας για το Καλοχώρι αφού ο Λούγκος έσκισε το φρύδι και πήγε στο νοσοκομείο για να γίνουν ράμματα. Ο άλλος ήταν για το Σ.Σ. Ραψάνης αφού ο Δικόπουλος έσκισε το ζυγωματικό και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιάννης Τσαλάγκας): Μουμίν, Τσιρώνης Α., Τσιρώνης Γ., Ζαβρής, Πλιάτσικας, Μπράτσια, Σαϊτης, Σιούλας, Λούγκος (39’ λ.τ. Νούσιος), Βουλάγκας, Δούρος.

Σ.Σ. Ραψάνης (Δημήτρης Γκαραγκούνης): Κοτσιανούλης, Δικόπουλος (20’ λ.τ. Τσιάρας), Ιωάννου, Γκιώνης, Σινάνι Ε., Λιάμης, Σινάνι Κ., Μπίμπα (55’ Δούρος), Μακεδόνας (56’ Τσιούτης), Σινάνι Ζ. (46’ Τσινούδης), Κατσαμάκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Μίχος, Τσακνάκη, Σκριάπας.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ