Βαθμολογία

Τροΐζι: «Δεν είχαμε καλό ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο»

Στο ότι ο Απόλλωνας δεν είχε καλό ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο όσο στο πρώτο στάθηκε στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς με την Δόξα Δράμας ο Μαρτσέλο Τροΐζι.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Απόλλωνα εξέφρασε επίσης και τα παράπονα του για την διαιτησία του Περράκη, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Τροΐζι:

«Σήμερα είχαμε ένα πολύ δύσκολο ματς. Η ομάδα της Δράμας ήρθε για να πάρει την ισοπαλία παίζοντας πολύ σκληρά στην άμυνα, ενώ εμείς προσπαθούσαμε να βγάλουμε πιο πολλά πράγματα επιθετικά. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ καλό ρυθμό, όχι όμως και στο δεύτερο. Πιστεύω πως ο διαιτητής ήταν εκτός αγώνα, δεν έδωσε κάποια φάουλ, ενώ θα μπορούσε να δώσει από το πρώτο ημίχρονο κόκκινη κάρτα σε κάποιους παίκτες. Αν και συμβαίνουν αυτά, μίλησα μαζί του και κατανοώ πως λάθη κάνουν όλοι. Η ουσία είναι ότι πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι και να δούμε ποιους παίκτες θα έχουμε στη διάθεσή μας. Είμαι αισιόδοξος πως στη πορεία η ομάδα θα πάει καλύτερα και θα επιδιώξουμε να μείνουμε στη πρώτη θέση».