Βαθμολογία

Τριάρα για τη Φορτούνα!

Η Φορτούνα Κουτσοχέρου επικράτησε με σκορ 3-1 των Αμπελοκήπων και έτσι κατάφεραν να επιστρέψουν στις νίκες. Στο 5’ η παράλληλη μπαλιά ήταν από τον Παζάρα και ο Τσιούτσιας με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 10’ η κεφαλιά του Σκούπρα πέρασε άουτ. Στο 18’ ο Τσιούτσιας από κοντά δεν βρήκε δίχτυα.

Στο 65’ χαμένο τετ α τετ του Τασιούλη. Πέντε λεπτά αργότερα η παράλληλη σέντρα βγήκε από τον Παζάρα και ο Σαλοκανάς με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 75’ καλή εκτέλεση φάουλ του Μάτα, έβγαλε με υπερένταση ο Τσιούτσιας Δ., στο 83’ ο Μάτα με προσωπική ενέργεια πέρασε την αντίπαλη άμυνα και με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 2-1. Και το τελικό σκορ (3-1) διαμόρφωσε στο 90’ ο Καλφούντζος με πλασέ.

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Βασίλης Κυριάκος): Τσιούτσιας Δ., Καπνόπουλος, Ντάφος (46’ Φονιάς), Μπακογιάννης, Σκούπρας, Μητράκας, Τζαβάρας (63’ Καλφούντζος), Γκίκας (63’ Χατζής), Τασιούλης (60’ Σαλοκανάς), Παζάρας, Τσιούτσιας Λ.

ΑΟ Αμπελοκήπων (Ζήσης Χολέβας): Κυριάκης, Μπαμπαλιούτας, Θεοχάρης (30’ λ.τ. Γερμάνης), Δούκας, Μακρής (70’ Παπαδημητρίου), Μάτα, Παζάρας, Χάμος, Μπόλος, Χαϊνταρλής (75’ Μαξιμιάδης), Βεργής.

Διαιτητική τριπλέτα: Σούλης, Καραθάνος, Χασιώτης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ