Βαθμολογία

Ισοπαλία στα Δένδρα

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στα Δένδρα, ανάμεσα στον τοπικό Κεραυνό και τον Πανιώνιο Νέας Σμύρνης (1-1). Πολύ νωρίς στο 4’ προηγήθηκε ο Πανιώνιος, όταν το φάουλ κέρδισε ο Κίτσας Π., εκτέλεσε ο Κίτσας Γερ. για να γίνει το 0-1. Ένα λεπτό μετά ο Κίτσας Παν. ξέφυγε στην αντεπίθεση βρέθηκε εξ’ επαφής με τον Ράγια και έστειλε τη μπάλα σύριζα στο κάθετο δοκάρι.

Απάντησε στο 6’ ο Κεραυνός με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Κουτούκα για να γίνει το 1-1. Στο 30’ ο Κίτσας Γερ. έκανε το σουτ, με υπερένταση έδιωξε ο Ράγιας. Τα Δένδρα στο 33’ είχαν κάθετο δοκάρι με τον Καλέση Αχ. Στο 40’ χαμένο τετ α τετ του Πέρπερα αφού έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 47’ δοκάρι οριζόντιο είχε ο Καλέσης Αχ. Στο 80’ το σουτ του Σκριάπα έδιωξε αμυντικός πάνω στη γραμμή. Στο 85’ ο Σερέτης εξ’ επαφής έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 89’ η κεφαλιά του Τασιούλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Κεραυνός Δένδρων (Μίλτος Ταυλαρίδης): Ράγιας, Κουτούκας, Τασιούλας, Κουσιάνας, Γκάτης (70’ Καλούπας), Σκριάπας, Βόραδας (63’ Μπακού), Καλέσης Απ., Καλέσης Αχ., Πέρπερας, Ζηρδένης (83’ Μπαλογιάννης).

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Ιορδανίδης, Σερέτης, Σκέντζας Χ., Κανής, Κίτσας Γερ., Παπαγεωργίου, Χαν, Ελιζόπουλος Ν., Κίτσας Γιώργ., Κίτσας Π., Ναϊμ (80’ Κίτσας Θ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Τζιμούρτος, Τάνας.

BΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ