Βαθμολογία

Καλύτερος ο Ιπποκράτης, 3-0 την Λάρισα 88’ (PICS)

Χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και παρά τα προβλήματα υγείας που παρουσιάσθηκαν ξαφνικά, o Ιπποκράτης ξεπέρασε το εμπόδιο της αξιόμαχης Λάρισας 88’ με σκορ 3 - 0.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 12' με πέναλτι που κέρδισε ο Ότι Φραχόλι και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος και δέκα λεπτά αργότερα έγινε το 2-0 με τον Λευτέρης Τσουμάνη. Ο νεαρός Μανώλης Βούγιας έκανε το τελικό 3-0 στο 68' με κοντινό πλασέ.

Η Λάρισα 88’ στο 20’ είχε σοβαρό τραυματισμό του Καλαπανίδα, αφού πήγε στο νοσοκομείο και του έγιναν ράμματα πάνω από το φρύδι. Οι φάσεις για τους φιλοξενούμενους ήταν τρεις. Στο 35’ ο Κούκος βρέθηκε τετ α τετ έκανε το σουτ τον έκοψε όμως αμυντικός. Στο 45’ ο Τζαφάλιας απέναντι από το τέρμα έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε άουτ. Και στο 90’ ο Αργυρούλης μόνος του με το τέρμα έστειλε τη μπάλα άουτ.

Α.Ο.Ι. (Σπύρος. Ευαγγέλου): Πάσχος, Σφέτσιος, Ζήκος, Τσιαδήμος, Τζήκας, Ιωάννου (73' Γιαννίκης), Κρεμαστάς (64' Κουταλιάς), Βούγιας (78' Παπανικολάου), Μίχος (23' Μαραμής), Φραχόλι, Τσουμάνης.

Λάρισα 88’ (Νίκος Μαλλικόπουλος): Πλεξίδας, Κωνσταντίνου Β., Κωνσταντίνου Γ., Αλεξανδής, Καλαπανίδας (20’ λ.τ. Μπικιώτης), Σπανός, Λεμονής, Τσίντζος (90’ Αργυρούλης), Κούκος (80’ Κεμαλής), Μπράτσος (65’ Φίλογλου), Τζαφάλιας.

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Αρσένης, Κυρατσούλης.