Βαθμολογία

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Τρίτη διαδοχική νίκη πέτυχε σήμερα (8/12) ο Αστέρας Τρίπολης επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Θ. Κολοκοτρώνης» για την 13η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έφτασε τους 15 βαθμούς, αν και χρειάστηκε να περιμένει στο 90' για να πετύχει το τέρμα νίκης, με το φινάλε αυτή τη φορά να χαμογελά στους Αρκάδες που έχουν χάσει ουκ ολίγους πόντους στα τελευταία λεπτά.

Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πρέπει να προβληματιστεί για το πως δεν πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι αν και βρέθηκε κοντά και έτσι παρέμεινε στους 11 πόντους και σε πολύ δύσκολη θέση στη μάχη της παραμονής στη Super League.

Moιραίος παίκτης για τους Γιαννιώτες ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Σάντι Κρίσμαν που έχασε πολλές ευκαιρίες να πετύχει γκολ και να δώσει προβάδισμα στους Γιαννιώτες, για να φτάσουμε τελικά στο 90' όταν ο Φερνάντεθ με κοντινή προβολή από πλάγια, ύστερα από σέντρα του Καλτσά σκόραρε το τέρμα νίκης της ομάδας του.

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Βλάχος (85' Δουβίκας), Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μαρτίνεζ, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος (60' Φερνάντεςζ), Μουνάφο, Τόνσο, Καλτσάς, Μανιάς (90'+2' Μπελόκ).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιάκος (63' Παμλίδης), Μπουκουβάλας, Κριζμάν, Ξυδάς (88' Μυστακίδης), Σιόντης (83' Σκόνδρας), Αθανασιάδης.