Βαθμολογία

Χιτσκοκικό φινάλε στη Φαλάνη, Σμόλικας - Δωτιέας 0-1

Φινάλε με πολύ ένταση και αγωνία στο γήπεδο της Φαλάνης στο σημερινό (8/12) παιχνίδι ανάμεσα στο Σμόλικα και τον Δωτιέα Αγιάς για την 12η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Ένα χιτσκοκικό φινάλε με την Αγιά να σκοράρει στη τελευταία φάση της αναμέτρησης και να παίρνει τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς, φτάνοντας τους 18 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον Αχιλλέα, ενώ ο Σμόλικας έχασε έδαφος και έμεινε στο -4 από τον δεύτερο Ηρακλή έχοντας 24 βαθμούς.

Τα πάντα λοιπόν κρίθηκαν στο φινάλε στη Φαλάνη με τον Μανακούσιο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων να δέχεται την κόκκινη κάρτα του ρέφερι Φακή και ένα λεπτό αργότερα ο Γελαλής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γραβάνη κάνοντας το τελικό 0-1 και χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητής: Φακής Γ., Α’ Βοηθός: Σταϊκος Κ., Β’ Βοηθός: Σκυβαλίδας Δ.

Σμόλικας Φαλάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Γραβάνης Ι., Γκατζιούρας Β., Καρέντζος Δ., Σκούπρας Β., Μανακούσιος Θ., Μπετσής Θ., Μακρής Κ., Μολάς Γ., Μάτος Γ. (55′ Μανακούσιος Δ.), Σπανός Β., Κακαβίτσης Γ.

Δωτιέας Αγιάς (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Ρούσσος Θ., Γεωργοβίτσας Α. (80′ Βούζας Α.), Ποτούσογλου Π., Ντελής Δ., Κόρλος Π., Ντακούλας Β., Μπαλαμώτης Β., Γελαλής Ν., Πασιάς Π., Χαλδούπης Χ., Βλάχος Ν.