Βαθμολογία

Επιστροφή στις νίκες με καρέ για Δαμασιακό

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, μετά την 2η αγωνιστική πέτυχε σήμερα (8/12) ο Δαμασιακός, δεν υπολογίζουμε το 3-0 με το Συκούριο στα χαρτιά, απέναντι στον Αετό Αμυγδαλέας για την 12η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Και μάλιστα εντυπωσιακή επιστροφή για την ομάδα του κ. Λόλα η οποία πέτυχε καρέ τερμάτων στο 4-0 κόντρα στον Αετό Αμυγδαλέας και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής φτάνοντας τους 13 βαθμούς, ενώ στους 10 έμεινε η Αμυγδαλέα.

Το οκτάλεπτο 35-43 ήταν αυτό που έγγειρε την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων που με δύο τέρματα πήραν προβάδισμα 2-0 και με άλλα τόσα στην επανάληψη έφτασαν στο τελικό 4-0, ενώ ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες καθώς στο 76' αποβλήθηκε ο Γεωργατζιάς.

Στο 35' ο Νάτσης και στο 43' ο Γκαντρής πέτυχαν αντίστοιχα το 1-0 και το 2-0, για να κάνει στο 70' ο Νάτσης το 3-0 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Το κερασάκι στη τούρτα για το τελικό 4-0 πέτυχε στο ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 90' ο Λούτσος.

Διαιτητής: Ντελέζος Ι., Α’ Βοηθός: Παπαγεωργίου Μ., Β’ Βοηθός: Πάλλας Θ.

Δαμασιακός (Χρήστος Λόλας): Μιγδάνης Δ., Ιωαννίδης Ι. (89′ Αγραφιώτης Θ.), Γεωργατζιάς Γ., Ντόκος Χ., Μπακαϊμης Α. (85′ Χασιώτης Ι.), Τσιάλτας Θ., Νάτσης Χ., Γκαντρής Μ. (80′ Σουγλής Κ.), Λούτσος Α., Σουγλής Σ., Μούσιαρης Ν. (73′ Λέτσιος Α.)

Αετός Αμυγδαλέας (Μάκης Αλεξούδης): Αλεξούδης Θ., Σιάρκος Ι., Ντάσκας Α. (71′ Βαρλάγκας Π.), Περδίκης Σ., Παπακωστούλης Β. (42′ Παραφέστας Ζ.), Τσεκούρας Π., Ανδριανόπουλος Β., Παρασκευούδης Ε., Φούντας Β. (71′ Πλης Α.), Φιλίππου Β. (60′ Παπαδάμου Χ.), Ντάλλας Γ.