Βαθμολογία

Χωρίς Πέλκα, αλλά με Πασχαλάκη ο ΠΑΟΚ

Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό (9/12 19:30) παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΛ στην Τούμπα για την 13η αγωνιστική της Super League, πραγματοποιήσε σήμερα (8/12) ο ΠΑΟΚ.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Ρασβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε και την αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές και στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται ο τραυματίας Πέλκας και ο τιμωρημένος Κάνιας, ενώ κανονικά θα δώσει το παρών ο Πασχαλάκης.

Ο έμπειρος πορτιέρο ήταν αμφίβολος μετά το αντιαθλητικό χτύπημα που δέχτηκε κόντρα στη Λαμία, όμως τελικά θα δώσει το παρών, εν αντιθέσει με τον Πέλκα ο οποίος δέχτηκε χτύπημα στην ποδοκνημική στη χθεσινή (7/12) προπόνηση και υπέστη αιμάτωμα. Εξαιτίας του πρηξίματος και του πόνου έμεινε εκτός.

Η σημερινή προπόνηση του Σαββάτου αφορούσε την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης καθώς και τις στατικές φάσεις, ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκε δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Άκπομ, Καρέλης.