Βαθμολογία

Νέο συμβόλαιο με τον Απόλλωνα Λάρισας ο Μαρκολίνο (PICS)

Κάτοικος Φιλιππούπολης τουλάχιστον μέχρι το 2020 θα είναι ο Νέτο Μαρκολίνο. Ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής (7/12) την επέκταση της συνεργασίας του με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, επιβραβεύοντάς τον έτσι για τις έως τώρα τρομερές του εμφανίσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, Νέτο Μαρκολίνο, μέχρι το 2020.

Ο Μαρκολίνο ήρθε στην ομάδα μας, το καλοκαίρι του 2018 και από την πρώτη στιγμή έδειξε τα πλούσια ποδοσφαιρικά στοιχεία και το ταπεραμέντο που διαθέτει και έκτοτε αποτελεί βασικό “γρανάζι” της “κυανόλευκης μηχανής”.

Με περίσσιο πάθος, μπόλικη ενέργεια και φαντασία στον τρόπο παιχνιδιού του, αποτελεί τον ποδοσφαιριστή που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες ενός αγώνα.

Είναι χαρά μας, που τον έχουμε κοντά μας και ευχόμαστε στον Μαρκολίνο και άλλες επιτυχίες με το σήμα του Απόλλωνα στο στήθος. Ο Μαρκολίνο υπέγραψε το νέο του, συμβόλαιο παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτη Μαντζανά στα γραφεία της ομάδος στο γήπεδο Φιλιππούπολης το απόβραδο της Παρασκευής (07/12)».