Βαθμολογία

«Δεν θα ρισκάρουμε με τίποτα ό,τι άξια έχουμε κερδίσει στο γήπεδο»

Καθησυχαστικός εμφανίζεται ο Απόλλων Λάρισας αναφορικά με τις οφειλές σε πρώην παίκτες του και τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών. Με ανακοίνωσή τους την Παρασκευή (7/12) οι Λαρισαίοι ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρέπει συντρέχει κανείς λόγος ανησυχίας στους κόλπους των φίλων της ομάδας καθώς η ΠΑΕ είναι διατεθειμένη να καταβάλει τα χρήματα που οφείλονται στους ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα, απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στο ματς με τη Δόξα Δράμας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ουδείς λόγος δεν πρέπει να συντρέχει και φυσικά ούτε οποιαδήποτε ανησυχία στους κόλπους των Λαρισαίων φιλάθλων, αναφορικά με την απόφαση των προσφυγών περσινών ποδοσφαιριστών μας, αφού η διάθεση της ΠΑΕ, είναι να καταβάλει χρήματα άμεσα για τον σκοπό αυτό.

Διαβεβαιώνουμε όλους τους φιλάθλους της πόλης, ότι δεν θα ρισκάρουμε με τίποτα, ό,τι άξια έχουμε κερδίσει μέχρι τώρα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Καλούμε παράλληλα τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας όπως στηρίξει τον Απόλλωνα την Κυριακή (09/12) στις 3μμ. ερχόμενος στο γήπεδο Φιλιππούπολης για το δυνατό παιχνίδι με την Δόξα Δράμας».