Βαθμολογία

Οι νίκες ανοίγουν την... όρεξη στον Φαλανιακό (PICS@VIDEO)

Το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει από την αρχή της χρονιάς στον Φαλανιακό είναι κάτι που μπορεί εύκολα κάποιος να διαπιστώσει. Ο ιστορικός σύλλογος πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, είναι στην κορυφή, αήττητος και όλο αυτό είναι κάτι που ικανοποιεί τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο αλλά και τους φιλάθλους.

Μάλιστα η διοίκηση θέλησε γι’ ακόμη μία φορά να επιβραβεύσει την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές του Φαλανιακού και την Πέμπτη (6/12) στο Γυροπωλείο «Χώτος» παραχώρησε τραπέζι στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σύσσωμη βρέθηκε η διοίκηση της ομάδας με τον πρόεδρο κ. Στέλιο Αμανατίδη να δείχνει απόλυτα ικανοποιημένος από την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, τον προπονητή της ομάδας κ. Τάσο Μπεριτζά να συνεχίζει να κρατά χαμηλούς τόνους, γνωρίζοντας πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και τους παίκτες να δηλώνουν έτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση της φετινής χρονιάς.

Άπαντες το διασκέδασαν σε μια όμορφη και καθαρά οικογενειακή βραδιά, με πολύ καλό φαγητό και εξαιρετικό κρασί από το κατάσταση του κ. Χώτου.

Το athleticlarissa ευχαριστεί για την πρόσκληση της διοίκησης και σας παραθέτει εικόνες αλλά και πλάνα από την όμορφη βραδιά…

">http://