Βαθμολογία

Δυσκολίες με έξι στον ΠΑΟΚ

Πολλές υποθέσεις παράλληλα όσον αφορά το τρέχον ρόστερ δουλεύει ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με έξι παίκτες για ανανέωση των συμβολαίων τους, αλλά τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελαν.

Πιο περίπλοκες είναι οι υποθέσεις των Βαρέλα, Μπίσεσβαρ και Κρέσπο, οι οποίοι αξιώνουν διπλασιασμό των αποδοχών τους. Ο Μπίσεσβαρ, μάλιστα, θέλει τριετές συμβόλαιο το οποίο, όμως, δεν είναι διατεθειμένη να του δώσει η ΠΑΕ.

Όσον αφορά το θέμα του Κάνιας, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Παράλληλα, υπάρχει το θέμα και του Σάκχοφ, το οποίο, όμως, προς το παρόν δεν προχωράει και ίσως να μην υπάρξει καν πρόταση τελικά, αφού έχει παραγκωνιστεί.

Μια από τις περιπτώσεις που απασχολεί επίσης είναι του Πασχαλάκη, χωρίς, όμως, να υπάρχει ιδιαίτερη βιασύνη. Άλλωστε, το συμβόλαιό του λήγει την επόμενη, με τον ίδιο να αξιώνει 600.000 ευρώ.

Η ΠΑΕ σίγουρα θα του κάνει αύξηση αποδοχών, αφού είναι από τους χαμηλόμισθους με περίπου 200.000 ευρώ και μάλιστα είναι ο μόνος για τον οποίο σκέφτεται σοβαρά να προτείνει συμβόλαιο για πάνω από δύο χρόνια λόγω ηλικίας.