Βαθμολογία

Παναθηναϊκός: Δεν πωλείται κανείς

Σε δικά του παιδιά έχει βασιστεί τη φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός και σε πολύ μεγάλο βαθμό τον έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο. Ο Γιώργος Δώνης έχει δώσει πολλές ευκαιρίες και αρκετοί παίκτες τις άρπαξαν από τα... μαλλιά, με αποτέλεσμα να ανεβάσουν τις μετοχές τους και να προσελκύσουν το ενδιαφέρον πολλών.

Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα μείνουν με την... όρεξη. Ο Νίκος Νταμπίζας, έχοντας, φυσικά, και τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης, έχει ξεκαθαρίσει ότι κανείς ποδοσφαιριστής δεν θα πωληθεί τον Ιανουάριο.

Η πολιτική του συλλόγου είναι να εμπλουτίζει συνεχώς και να αυξάνει τα περιουσιακά της στοιχεία, οπότε δεν πρόκειται σε αυτή τη φάση να... αποχωριστεί κανέναν.

Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης που έχουν τραβήξει τα βλέμματα έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2020, ενώ και οι δύο θέλουν να παραμείνουν στον σύλλογο, όπως και ο Παναθηναϊκός να τους κρατήσει.

Σε αυτή τη φάση εισπράττουν περί τα 40.000 ευρώ τον χρόνο και για να παραμείνουν στα πράσινα θα θέλουν αύξηση, κάτι που γνωρίζει ο Νταμπίζας και πρόκειται να δουλέψει εν καιρώ.