Βαθμολογία

Κέρδισε και τους Γερμανούς η Ελλάδα και πάει στα τελικά του CISM!

Ένα σπουδαίο επίτευγμα πέτυχε την Τετάρτη (5/12) η Εθνική Ενόπλων καθώς επικράτησε με 2-1 της Γερμανίας και με δύο νίκες στον όμιλό της (είχε νικήσει και τους Ολλανδούς) πήρε το εισιτήριο για τα τελικά του αντίστοιχου Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο του 2019 στην Κίνα.

Μόλις στο 1' ο Βέργος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει προβάδισμα στην Ελλάδα ωστόσο στο 34' ο Μπουλούλης με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Τσουκάνη, έγραψε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Βασίλη Βούζα διατήρησε τα ηνία του αγώνα και στο 72' πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Ντουρμισάι βγήκε στην αντεπίθεση και αφού πέρασε τον αντίπαλο γκολκίπερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Μετά το 75', η Εθνική παρουσίασε σημάδια κόπωσης κάτι που εκμεταλλεύτηκαν τα «πάντσερ» και με φάουλ του ελληνικής καταγωγής Νούτσου στο 81' μείωσαν σε 2-1, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε. Η Εθνική επέστρεψε το βράδυ με πτήση της AEGEAN από το Άμστερνταμ.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΟΠΛΩΝ (Βασίλης Βούζας): Τσιφτσής, Γρομητσάρης (57’ Σκόνδρας), Βλάχος, Αυγενικού, Μπουλούλης (55’ Παμλίδης), Κούρτι (62’ Ντουρμισάι), Σάμιος, Γαβριηλίδης, Τσούκαλος, Βέργος, Τσουκάνης.