Βαθμολογία

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Super League έχουμε το τριήμερο 8, 9 και 10 Δεκεμβρίου με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 13ης αγωνιστικής, τρεις πριν την αυλαία του πρώτου γύρου.

Μια αγωνιστική που βρίσκει την ΑΕΛ να δίνει το πρώτο από τα τρία σερί δύσκολα παιχνίδια με τις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα καθώς αντιμετωπίζει στην Τούμπα τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη, ενώ ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει τη νίκη και ακόμα ένα βήμα προς τη κατάκτηση του τίτλου. Το παιχνίδι θα λάβει χώρα το απόγευμα της Κυριακής (9/12) στις 19:30 με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1.

Από την συχνότητα της NOVA θα καλυφθούν επίσης τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ την αγωνιστική αυτή και πιο συγκεκριμένα τα παιχνίδια ΟΦΗ - Παναθηναϊκός και ΑΕΚ - Λαμία, τα οποία θα μεταδώσει το Novasports 2. Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί την ίδια μέρα με την ΑΕΛ, στις 17:15, σε παιχνίδι που θέλει να επιστρέψει στις νίκες και τον ΟΦΗ να ψάχνει βαθμούς για την παραμονή. Μία μέρα νωρίτερα, Σάββατο (8/12) θα αγωνιστεί η ΑΕΚ με αντίπαλο τη Λαμία στις 19:30 με την πρωταθλήτρια Ελλάδος να θέλει τη δεύτερη σερί νίκη της, ενώ η Λαμία θα επιχειρήσει να κάνει την έκπληξη στη Καλογρέζα.

Τέλος από την δημόσια τηλεόραση θα καλυφθεί η δύσκολη αναμέτρηση του Ολυμπιακού στη Ξάνθη, το μεσημέρι της Κυριακής στις 15:30 με τους Πειραιώτες να θέλουν τρίτο σερί τρίποντο και την παραμονή τους κοντά στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και τους Θρακιώτες επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα στη μάχη της πεντάδας. Επίσης την ίδια μέρα, επίσης από την ΕΡΤ1, στις 19:00, η ενδιαφέρουσα για την έξοδο στην Ευρώπη αναμέτρηση, στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Άρη.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου

17:15 Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα: Novasports 1

19:30 ΑΕΚ - Λαμία: Novasports 2

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

15:30 Ξάνθη - Ολυμπιακός: ΕΡΤ1

17:15 ΟΦΗ - Παναθηναϊκός: Novasports 2

19:00 Ατρόμητος - Άρης: ΕΡΤ1

19:30 ΠΑΟΚ - ΑΕΛ: Novasports 1

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου

19:00 Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης: ΕΡΤ1

19:30 Πανιώνιος - Λεβαδειακός: Novasports 1