Βαθμολογία

Κρίνονται άλλα πέντε εισιτήρια

Τριήμερο κυπέλλου ενόψει καθώς στις 4, 5 και 6 του μήνα θα διεξαχθούν άλλες πέντε αναμετρήσεις για την τρίτη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΛ, με ώρα έναρξης στις 14:30.

Πέντε παιχνίδια, δύο σήμερα (4/12), δύο αύριο (5/12) και δύο την Πέμπτη (6/12), εκεί που σίγουρα ξεχωρίζει το παιχνίδι του Μαυροβουνίου με τον Αχιλλέα Φαρσάλων την Τετάρτη. Το δυνατό Μαυροβούνι, στο -1 από την κορυφή της Α1 ΕΠΣΛ υποδέχεται τον κυπελλούχο του 2017 Αχιλλέα Φαρσάλων, ο οποίος φέτος κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με πολλά νέα παιδιά και θέλει μια αξιόλογη παρουσία και στο κύπελλο.

Δυνατό και το παιχνίδι της Αστραπής Νέας Πολιτείας με τον Δωτιέα Αγιάς, επίσης Τετάρτη, καθώς παρότι τις δύο ομάδες της χωρίζει μια κατηγορία, μιλάμε για μια δυνατή Νέα Πολιτεία που δείχνει άλλο πρόσωπο με τον Κώστα Τσότσο στον πάγκο της και θα επιδιώξει την πρόκριση. Από την άλλη η Αγιά, που μάχεται για παραμονή στην Α' ΕΠΣΛ, θα επιδιώξει να πάρει την πρόκριση και να μην πει αντίο τόσο πρόωρα στη διοργάνωση.

Σήμερα διεξάγονται δύο αμφίρροπες αναμετρήσεις ανάμεσα σε ομάδες της ίδιας κατηγορίας, Α1 ΕΠΣΛ, με τον Προμηθέα να υποδέχεται τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ, που είναι και εκείνος στο -1 από την πρώτη θέση, ενώ στο έτερο ματς ο Πύρρος φιλοξενεί τη Νεάπολη. Τέλος την Πέμπτη στη Βαλανίδα η τοπική Δόξα που αγωνίζεται στη Β' ΕΠΣΛ θα επιδιώξει την έκπληξη απέναντι στον Παναγροτικό Νίκαιας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τριημέρου:

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου

14:30

Προμηθέας ΑΕ Λάρισας - ΠΑΟΛ Αβέρωφ

Α.Σ. Βορειοηπειρωτών "Ο Πύρρος" - Νεάπολη Λάρισας

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου

14:30

ΑΟ Μαυροβουνίου - Αχιλλέας Φαρσάλων

Αστραπή Ν. Πολιτείας - Δωτιέας Αγιάς

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου

14:30

Δόξα Βαλανίδας - Παναγροτικός Νίκαιας

και το υπόλοιπο πρόγραμμα:

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου

14:30

Ελευθεραί - Τύρναβος 2005

και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα:

Αετός Μακρυχωρίου - ΑΕ Κιλελέρ 0-2  

ΑΟ Ναρθακίου - ΑΕ Βουναίνων 2-0

Ελπίς Μεσοχωρίου - Οικονόμος Τσαριτσάνης 0-2

Λάρισα 2012 - Ηρακλής Λάρισας 0-3

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας - ΠΟ Ελασσόνας 0-4

Πελασγιώτις Λάρισας - Φιλοκτήτης Μελιβοίας 1-3