Βαθμολογία

Ενημέρωση για τα ΜΜΕ από Απόλλων Πόντου

Ανακοίνωση στην οποία ενημερώνει τα ΜΜΕ εξέδωσε ο Απόλλων Πόντου, με την ΠΑΕ της συμπρωτεύουσας να αναφέρει λεπτομερώς τι θα χρειάζεται να κάνουν οι εκπρόσωποι του Τύπου στα εντός έδρας παιχνίδια.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

Ενημερώνουμε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία επιθυμούν να έχουν ανταποκριτές στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, όπως αποστείλουν με mail (στην διεύθυνση info@apollonpontoufc.gr) σχετικό αίτημα, αναφέροντας και το ονοματεπώνυμο του ανταποκριτή τους, για τον οποίο παρακαλούμε να ενημερώνουν σε περίπτωση που αντικατασταθεί. Μόνο σ’ αυτή την περίπτωση θα μας δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσουμε να συμβάλλουμε στις σωστές συνθήκες για τους απεσταλμένους των Μ.Μ.Ε.

Σκοπός της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ είναι να συνεχίσει να διευκολύνει την απρόσκοπτη εργασία όλων των ανταποκριτών και γι αυτό ακριβώς θα επαναπροσδιορίσει τους τρόπους διευκόλυνσηςεκείνων που επιτελούν με υπευθυνότητα την εργασία τους.

Επίσης παρακαλούμε θερμά όσοι πρόκειται να κάνουν ραδιοφωνικές μεταδόσεις να διαθέτουν την σχετική άδεια, ούτως ώστε να μην δημιουργείται αναστάτωση στους υπόλοιπους συναδέλφους τους κάθε φορά που γίνεται ο επιβεβλημένος έλεγχος από τα αρμόδια όργανα της Διοργανώτριας.