Βαθμολογία

Αναστασιάδης: «Κάνουμε μια νέα αρχή, δεν κοιτάμε το παρελθόν»

Δηλώσεις για την κλήρωση του ομίλου της Εθνικής μας ομάδας στα προκριματικά του Euro 2020 έκανε σε ιταλικά ΜΜΕ ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλανόλευκης Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο Μακεδόνας προπονητής αναφέρθηκε στη νέα αρχή που κάνει η ομάδα, η οποία δεν κοιτάει το παρελθόν και θα επιδιώξει να επιστρέψει στις μεγάλες διοργανώσεις τονίζοντας παράλληλα τον σεβασμό του στην Ιταλία την οποία θεωρεί ως το μεγάλο φαβορί για πρόκριση, ευχόμενος να προκριθεί μαζί με την Ελλάδα στα τελικά.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Αναστασιάδη:

«Η Ιταλία είναι μεγάλη ποδοσφαιρική δύναμη και δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει την κυρίαρχη παρουσία της στον όμιλο. Κάνει κι εκείνη μια καινούργια αρχή, με νέο προπονητή και διαφορετική ποδοσφαιρική λογική. Βάσει ιστορίας, επιλογών και δυναμικότητας προφανώς και είναι το φαβορί του ομίλου. Επιμένω ωστόσο ότι καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ομίλου θα παίξει η αγωνιστική κατάσταση και η πληρότητα των ομάδων την περίοδο των αγώνων. Κάνουμε μια νέα αρχή και δεν κοιτάμε το παρελθόν. Προσπαθούμε να βάλουμε στην ομάδα μας νέα φιλοσοφία. Τους σεβόμαστε όλους, δεν φοβόμαστε κανέναν. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και να πείσουμε τους παίκτες ότι μπορούν, γιατί έχουν το ταλέντο. Δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου, ο χρόνος προετοιμασίας για τις εθνικές ομάδες έχει μειωθεί και εμείς καλούμαστε να μελετήσουμε τους αντιπάλους μας και να ετοιμάσουμε την ομάδα μας, ώστε να παίζει με καθαρό μυαλό και να πιστεύει στις δυνάμεις της. Ελπίζω στο τέλος να είναι η Ελλάδα και η Ιταλία οι χώρες που θα προκριθούν».