Βαθμολογία

Ντέρμπι χωρίς νικητή στο Βιολογικό (PICS@VIDEO)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο Βιολογικό ανάμεσα στον Πανιώνιο Νέας Σμύρνης και τον Ατρόμητο Δασοχωρίου για την Β’ ΕΠΣΛ (0-0). Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε πριν το ματς στη μνήμη του 9χρονου Κώστα Στρατή που τραυματίστηκε θανάσιμα στις σιδηροδρομικές γραμμές της Νέας Σμύρνης πριν ένα χρόνο. Ο πατέρας του Παύλος Στρατής αγωνιζόταν στην ομάδα του Πανιωνίου

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο αγωνιστικό μέρος στο 4’ ο Κίτσας Γερ. βγήκε στην αντεπίθεση έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα ο Καρανάσιος έβγαλε για τον Φραγκογκούλα, αυτός έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 40’ ο Καρανάσιος έκανε το σουτ απέκρουσε ο Ιορδανίδης. Στο 42’ ο Χαν είχε κάθετο δοκάρι. Στο 70’ και 72’ ο Κίτσας Παν. έκανε τα σουτ απέκρουσε με υπερένταση ο Ντελής. Στο ίδιο λεπτό τετ α τετ βρέθηκε ο Κόμης, έστειλε τη μπάλα όμως άουτ.

Στο 78’ ο Ελιζόπουλος Σ. έκανε το μακρινό σουτ και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο 90’ ο Μπάσιος στην αντεπίθεση έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ και η μπάλα «έγλυψε» το οριζόντιο δοκάρι.

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Ιορδανίδης, Σερέτης, Ελιζόπουλος Κ., Κίτσας Γερ. (65’ Σκέντζας Χ.), Κίτσας Π., Παπαγεωργίου (60’ Δημόπουλος Γ.), Χαν, Κανής, Ναίμ, Κίτσας Γ., Ελιζόπουλος Ν.

Ατρόμητος Δασοχωρίου (Νίκος Χατζημπύρος): Ντελής, Τρευλάκης (46′ Μπακάλης), Ήσυχος, Παλιοτζήκας, Παππάς, Τσαμούρας, Αναστασίου, Καραγιώργος (75′ Μουρογιάννης), Καρανάσιος, Γεωργούλας (65′ Κόμης), Φραγκογούλας (50′ λ.τ. Μπάσιος).    

Διαιτητική τριπλέτα: Καραθάνος, Γρηγοριάδης, Παλαμίδας.

">http://

">http://