Βαθμολογία

«Διπλό» για τον Λαρισαϊκό στη Χάλκη

Από ένα ημίχρονο είχαν Ηρακλής Χάλκης και Λαρισαϊκός με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν καλύτερα στο ματς και να σημειώνουν και ένα γκολ στο 10’ που τους χάρισε και τη νίκη (0-1).

Στη φάση του γκολ ομαδική ενέργεια από δεξιά, ο Μικερτζής Δ. έβγαλε τη σέντρα στο πρώτο δοκάρι και ο Τσιμπουκλής με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 25’ ο ίδιος παίκτης σκόραρε αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 32’ τη κάθετη έβγαλε ο Μπουζώνας, ο Μικερτζής Β. έκανε το πλασέ η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 35’ ο Μπαζούλης βρέθηκε τετ α τετ με τον Πατέτσιο, έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία. Στο 43’ κόρνερ του Ανδρώνη, τη πρώτη κεφαλιά ο Ακρίβος, το σουτ του Βασιλείου απέκρουσε ο κίπερ.

Στο 50’ το σουτ του Μπαζούλη πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ. Και στο 85’ η Χάλκη θα μπορούσε να ισοφαρίσει, βρέθηκε τετ  α τετ ο Γκουγκώτης Κ. και το πλασέ του πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία.  

Ηρακλής Χάλκης (Ηλίας Αράπης): Κιλιργιώτης, Παπαδούλης, Νικολούλης (75’ Γκουγκότης Κ.), Μούτσο, Βογιατζής Σ., Μπακαλούλης, Τσάντος, Καλογιάννης Χ. (46’ Θυμάκης – 70’ λ.τ. Γκουγκότης Θ.), Μπαζούλης, Βογιατζής Χ., Καλογιάννης Θ.

Λαρισαϊκός (Αλέκος Μπατσαράς): Πατέτσιος, Μικερτζής Δ., Βασιλείου (80’ Καζαντζής), Ακρίβος, Μαντζώνης, Κωφός (65’ λ.τ. Μανώλης), Φωκαϊδης (75’ Δημουλός Κ.), Μπουζώνας, Τσιμπουκλής (70’ Μανωλόπουλος), Ανδρώνης, Μικερτζής Β.

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Δημακόπουλος, Τζήκας.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ